Ușor de mere scorțișoară fulgi de ovăz este un fără gluten și vegan mâncare de dimineață. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 186 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 75 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare, apă, gătit fulgi de ovăz și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Aragaz Ușor De Orez Mere Scorțișoară Fulgi De Ovăz, Ușor De Făcut Mere Scorțișoară Oțel Tăiat Fulgi De Ovăz, și Amestec De Fulgi De Ovăz Cu Scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mică, combinați cidrul de mere, apa, sucul de lămâie și mărul și aduceți la fierbere la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De Mere
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați fulgi de ovăz, scorțișoară și sare și amestecați împreună. Reduceți focul la mediu și gătiți timp de aproximativ 2 minute, până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Fulgi De Ovăz
Sare, Pentru Marginile Paharului
3
Se ia de pe foc și se lasă să stea 3-5 minute înainte de servire.Dați-i un test de gust și, dacă doriți, amestecați îndulcitorul preferat după gust.