Ușor De Mere Rubarbă Crocant
Easy Apple Rhubarb Crisp este un vegetarian rețetă cu 1 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 101G de grăsime, și un total de 3749 calorii. Pentru $ 5.36 pe portie, această rețetă acoperă 56% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, făină, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Funcționează bine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Rhubarb Apple Crisp, Rhubarb Apple Crisp, și Apple-Rhubarb Crisp.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Amestecați făina, ovăzul, zahărul brun și scorțișoara împreună într-un bol.
Se toarnă untul topit în amestecul de ovăz și se amestecă până se sfărâmă. Puneți jumătate din amestecul de ovăz în fundul unui vas de copt de 9x13 inci.
Se amestecă rubarba și merele împreună într-un castron; se toarnă deasupra amestecului de ovăz în vasul de copt.
Amestecați amidonul de porumb și 2 linguri de apă împreună într-un bol până când amidonul de porumb este dizolvat și amestecul este neted.
Încălziți zahărul, 1 cană de apă și extractul de vanilie într-o cratiță la foc mediu-mare; se aduce la fierbere, amestecând constant.
Se toarnă amestecul de amidon de porumb în amestecul de zahăr și se continuă fierberea, amestecând constant, până când amestecul se îngroașă, 1 până la 2 minute.
Stropiți amestecul de zahăr peste rubarbă și mere; presărați amestecul de ovăz rămas deasupra.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când este fierbinte și bubuit, 35 de minute.