Ușor De Lămâie Piper Aripi De Pui
Ușor de lamaie piper aripi de pui este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 12 porții. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 129 calorii, 9g de proteine, și 10g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați aripi de pui, condimente cu piper de lămâie, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu o mulțime de oameni într-adevăr a plăcut acest hor d ' oeuvre. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 17%. Încercați Aripioare de pui cu piper de lămâie fierbinte și lipicioase, Aripi De Pui Cu Piper Negru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o friteuză sau o cratiță mare la 375 grade F (190 grade C).
Amestecați uleiul de măsline și ardeiul de lămâie împreună într-un bol.
Prăjiți aripile de pui în ulei fierbinte până nu mai sunt roz la os și sucurile curg limpede, aproximativ 8 minute. Un termometru cu citire instantanee introdus lângă os trebuie să citească 165 grade F (74 grade C).
Aruncați aripile fierbinți cu amestec de ulei de măsline pentru a acoperi.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru aripile de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu depăși aroma cărnii, astfel încât chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.