Nevoie de o desert vegetarian? Turta dulce cu citrice ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 9 porții cu 355 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de nuci pecan, zahăr, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Turtă Dulce Cu Puf De Citrice, Turte De Turtă Dulce Cu Glazură De Citrice, și Cookie-Uri De Turtă Dulce Cu Citrice.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, unt de smântână și zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
3
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, ghimbirul și sarea; adăugați la amestecul cremos alternativ cu zară. Se amestecă melasa. Îndoiți în portocale și nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Făină Universală, Plus Făină De Bancă
4 Căni De Făină De Grâu
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Se toarnă în 9-in unsă. tavă de copt pătrată.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Se coace la 350 de minute pentru 45-50 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește complet. Dacă doriți, praf cu zahăr de cofetari și garnisiți cu coajă de portocală.