Turtă Dulce
Gingery Gingerbread ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 24 de porții cu 201 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Crăciun. Dacă aveți extract de vanillan, melasă, zahăr brun și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tort De Turtă Dulce Atf Cu Glazură De Brânză Cremă De Gingery, Gingery Coriandru Dip, și Dulceata De Pere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cu aproximativ o oră înainte, desfaceți untul și puneți-l într-un castron mare. Folosiți un cuțit de masă pentru a-l tăia în bucăți de 1 inch și lăsați-l să stea la temperatura camerei pentru a se înmuia.
Reglați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 177° (325F dacă utilizați o tavă de sticlă). Puneți puțin unt moale pe un prosop de hârtie, o bucată de hârtie cerată sau un înveliș de unt și ungeți ușor fundul și colțurile unei tigaie de 9 x 13 inci. (Nu este nevoie să ungeți părțile laterale.)
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu, sarea prafului de copt, scorțișoara, ghimbirul praf și cuișoarele într-un castron de dimensiuni medii.
Bateți încet pentru a amesteca, apoi amestecați ghimbirul proaspăt ras, amestecând până se distribuie. Pune asta deoparte.
Zdrobiți zahărul brun în castron cu untul înmuiat. Folosiți un mixer electric portabil la viteză mare (sau dacă nu aveți unul, folosiți un tel, cu entuziasm) pentru a bate untul și zahărul împreună până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați melasa și apoi ouăle, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Folosiți o spatulă de cauciuc pentru a răzui părțile laterale ale vasului de câteva ori în timpul acestui proces.
Adăugați extractul de vanilie și continuați să bateți încă un minut sau două, până când totul este bine combinat.
Adăugați aproximativ o treime din amestecul de făină în amestecul de unt, amestecând încet suficient pentru a se amesteca în mare parte. Apoi se toarnă aproximativ o treime din zară și se amestecă. Continuați cu o altă treime din zară. Apoi repetați cu amestecul de făină rămas și Zara. În timp ce faceți acest lucru, treceți la agitare cu o lingură când aluatul se îngroașă și amestecați din fundul vasului după fiecare adăugaresuficient pentru a se amesteca bine fără a se amesteca prea mult. (Este în regulă dacă aluatul finit nu este complet neted.)
Transferați aluatul în tigaia pregătită, având grijă să-l răzuiți cu o spatulă de cauciuc. Apoi folosiți spatula pentru a întinde aluatul uniform.
Coaceți timp de 35 până la 40 de minute sau până când partea superioară este elastică la atingere și/sau o scobitoare introdusă până la capăt în centru iese curată.
Scoateți tigaia din cuptor și lăsați turta dulce să se răcească în tigaie timp de cel puțin 15 minute înainte de a o tăia în 24 de bucăți dreptunghiulare.
Se servește cald, la temperatura camerei sau rece.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;