Turcia cu slănină și verdeață

Turcia cu slănină și verdeață ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Pentru $10.93 pe portie, această rețetă acoperă 59% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 176g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 1007 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de chard elvețian, sare, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ Salată de curcan și șuncă cu verdeață, Collard Verde Cu Slănină, și Verdeață cu sos de slănină fierbinte.
Instrucțiuni
Puneți ciorba elvețiană și apa într-un vas mediu. Într-o tigaie mare antiaderentă, gătiți slănina până când este crocantă.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Se toarnă și se rezervă toate, cu excepția a 1 lingură de grăsime de slănină, pe care ar trebui să o lăsați în tigaie.
Puneți tigaia cu o lingură de grăsime la foc moderat.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până la translucid, aproximativ 5 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, cu 30 de secunde mai mult.
Adăugați amestecul în ciorba Elvețiană. Aduceți apa la foc mic, acoperiți și gătiți la foc mic până când verdeața este ofilită și fragedă, aproximativ 5 minute.
Între timp, încălziți 2 linguri de grăsime de slănină rezervată în tigaie la foc moderat. Condimentează Cotletele de curcan cu 1/4 linguriță de sare și piper. Gatiti pana cand tocmai ati terminat, 1-2 minute pe fiecare parte.
Scoateți cotletele din tigaie, astfel încât să nu se gătească prea mult.
Scoateți coaja elvețiană de pe foc. Se amestecă smântâna și restul de 1/2 linguriță de sare.
Scoateți verdele din oală cu o lingură pliată, lăsând sosul. Împărțiți verdele între patru plăci. Topiți fiecare grămadă de ciorbă cu o cotletă de curcan. Se toarna o parte din sos deasupra si se presara cu slanina.
Sugestii de meniu: deoarece rețeta include o legumă, puteți termina masa pur și simplu cu cartofi prăjiți sau orzo cu unt.
Recomandare de vin: acest saut rapid va fi grozav cu un vin roșu destul de acid, care va tăia bogăția slăninei și se va potrivi cu aciditatea smântânii. Căutați un Beaujolais sau încercați un vin pe bază de grenache din California.