Trufe Butterfinger

Trufe Butterfinger
Trufele Butterfinger ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 80. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 45 calorii, 0g de proteine, și 3G de grăsime. Un amestec de ciocolată semidulce, smântână grea, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 7%, care este improvizabil. Încercați Trufe Butterfinger, Trufe Butterfinger, și Trufe Butterfinger pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți ciocolata și untul într-un mediu mediucastron. Aduceți smântâna la fiert într-o cratiță mică; se toarnă smântână fierbinte peste ciocolatăamestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
2
Lăsați să stea timp de 1 minut, apoi amestecați până laciocolata este topită și amestecul este neted.Se amestecă bomboanele tocate. Acoperiți și răciți până lafirmă, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
3
Tapetați o foaie de copt cu margini cu folie.Folosind un baller de pepene galben, scoateți bile de 3/4 " (sau lingurițe de ceai) din chocolatemixture.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene GalbenPepene Galben
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Cuțit Pentru PepeneCuțit Pentru Pepene
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
4
Rulați trufe între palmepentru a face suprafața netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TrufeTrufe
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Așezați pefoaie pregătită.
6
Puneți pudra de cacao într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Rulați trufele în pudră de cacao pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
TrufeTrufe
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Se decoreaza cu arahide tocate sau arahidetalvi. Se răcește până se întărește. Faceți înainte: poate fi făcut cu 1 zi înainte. Depozitați etanș întrefoi de hârtie cerată. Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Forge beciuri Classique Riesling. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Forge Beciuri Classique Riesling
Forge Beciuri Classique Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 din 2017 Cel mai important vin al Forge beciuri își propune să dezvăluie adevărata natură a vintage-ului și să exploreze terroirul senecalake-ului de Est. Fermentarea are loc cu drojdii indigene în barriques neutre franceze (65%) și restul în oțel inoxidabil. Cu acest nivel de maturitate, fermentațiile au continuat până la sfârșitul primăverii pentru a termina uscarea oaselor.Gutui, lămâie, fenicul și ardeziemingle cu marțipan și ciocolată albă, susținută de aciditate precisă.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții80
Scor De Sănătate0
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista