Triplu Portocaliu Acru

Triplu Portocaliu Acru
Triple portocaliu acru este un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă cu 1 porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 175 calorii. Pentru 1,56 USD pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de vodcă, suc de portocale, triple sec și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 10 minute. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Funcționează bine ca o băutură. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 14%. Încearcă Brioșe cu smântână de portocale cu glazură de portocale Zesty, Brioșe cu smântână de portocale cu glazură de portocale Zesty, și Smoothie Cu Portocale Triple Berry pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă vodcă, triplu sec, amestec acru și suc de portocale peste gheață într-un agitator de cocktail. Aplicați capacul și agitați până când exteriorul agitatorului s-a înghețat. Se strecoară într-un pahar highball umplut cu gheață zdrobită și se ornează cu o felie de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
1 Lingură Ierburi Verzi Proaspete Tocate, Cum Ar Fi Pătrunjel, Mărar și/sau Arpagic1 Lingură Ierburi Verzi Proaspete Tocate, Cum Ar Fi Pătrunjel, Mărar și/sau Arpagic
Lichior De Fuziune X-RatedLichior De Fuziune X-Rated
1-1/2 Uncii De Sifon Cu Lămâie și Lime1-1/2 Uncii De Sifon Cu Lămâie și Lime
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De PepperoniBețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții1
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista