Triple Strawberry No-Drip Pops

Triple Strawberry No-Drip Pops
Această rețetă servește 8 și costă 47 de cenți pe porție. O porție conține 94 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână un amestec de băuturi îndulcite cu zahăr cu aromă de căpșuni kool-aid, căpșuni, gelatină cu aromă de căpșuni jell-O și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Nu-Picurare Fudge Pops, Triple Berry Pops, și Triple Berry Înghețată Push-Pops pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați apă clocotită în amestecul de gelatină; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Aroma De CapsuniCu Aroma De Capsuni
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
2
Tăiați căpșunile în jumătate. Mash fructe de padure si bea se amestecă într-un castron mare cu furculita. Se amestecă gelatina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
Bomboane RuntsBomboane Runts
Borcane (fiecare) Jeleu De CăpșuniBorcane (fiecare) Jeleu De Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
3
Se toarnă în 8 (5-oz.) pahare de hârtie.
4
Acoperiți cupele cu folie; introduceți bățul pop din lemn în centrul fiecăruia pentru mâner. Congelați 2 ore sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista