Trio de arome pe un băț: Mousse de rață, piept de rață și bezea-fructe de pădure
Trio de arome pe un băț: Mousse de rață, piept de rață și Meringue-Berry necesită aproximativ 2 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.45 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 319 calorii, 11g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și ridicați ardeiul habanero, murele, pieptul de rață cu piele și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca garnitură. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 61%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Trio de arome pe un băț: Mousse de rață, piept de rață și bezea-fructe de pădure, Tarhon Piept De Rață Ars; Cartofi Sotati În Grăsime De Rață; Roas, și Piept de rață cu sos de fructe de pădure.
Instrucțiuni
1
Echipament Special: 36 până la 48 de scobitori lungi sau frigarui mici
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Frigarui
1
Într-o cratiță de dimensiuni medii, topiți untul la foc mediu. Odată ce untul s-a topit și spuma se deplasează spre vârf, îndepărtați spuma cu o lingură sau o oală mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Polonic
2
Se toarnă untul galben curat, într-un castron mic, lăsând lichidul lăptos tulbure pe fund. Lichidul curat este untul clarificat. Într-o tigaie curată, la foc mediu, se toarnă o parte din untul clarificat. Odată ce untul este fierbinte, adăugați cuburile de brioșă și prăjiți pe toate părțile până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt Clarificat
Brioșă
Unt
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bol
3
Transferați cuburile de pâine pe prosoape de hârtie și puneți-le deoparte. Pentru a asambla, frigarui 1 cub de pâine pe o scobitoare, apoi urmați cu o bucată de mousse și 2 fructe de pădure. Repetați cu scobitorii rămași și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De Pâine
Fructe De Padure
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Scobitori
Frigarui
1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-o tigaie mare sau o cratiță, topiți untul la foc mediu-mic și sotati ceapa până se înmoaie, aproximativ 5 până la 6 minute. Amestecați ușor fructele și sucul de portocale în tigaie și gătiți timp de 2 minute. Se amestecă mierea și habanero.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Habanero Chili
Unt
Fructe
Miere
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Tigaie
3
Presărați frunzele de mentă deasupra, acoperiți cu capac, reduceți focul la minim și gătiți până când fructele sunt fragede, aproximativ 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mentă
Fructe
4
Scoateți ardeiul habanero chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Habanero Chili
5
Condimentați partea fără piele a pieptului de rață cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Piept De Rață
6
Încălziți o tigaie mică rezistentă la cuptor la foc mediu-mare până când este foarte fierbinte, adăugați pieptul de rață, cu pielea în jos, pentru a găti până când este crocant, aproximativ 6 minute. Întoarceți pieptul și transferați tigaia în cuptor. Prăjiți timp de 8 minute pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Cuptor
7
Scoateți pieptul de rață din cuptor pe o tăietură și lăsați să se odihnească câteva minute înainte de a felia. Păstrați cald. Feliați pieptul de rață în 12 felii subțiri. Ori fiecare felie în jumătate, suliță pe o scobitoare si garnisiti cu lingura de chutney.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Rață
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Scobitori
Cuptor
1
Preîncălziți cuptorul la 275 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Puneți un vas foarte curat, rezistent la căldură, peste o oală cu apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Grăsime De Porc înapoi
3
Adăugați albușurile în castron și bateți până când sunt pufoase. Continuați să bateți și adăugați treptat zahărul pudră. (Puteți trece la un mixer de mână în acest moment, dacă doriți, sau continuați să utilizați un tel.) Bateți albii până se formează vârfuri rigide. Asigurați-vă că nu exagerați, deoarece acest lucru va face ca albii să elibereze apă și aluatul va deveni curgător.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Albușuri De Ou
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Mixer De Mână
Bol
4
Puneți aluatul într-o pungă de patiserie cu un vârf mare și rotund și scoateți 12 runde mici cu un vârf mic pe o foaie de copt căptușită cu pergament. Bezeaua ar trebui să aibă dimensiunea mușcăturii. Dacă aveți mai mult aluat, scoateți mai multe runde și coaceți-le pentru o gustare! A se păstra într-un recipient etanș.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Sac De Patiserie
Cuptor
5
Coaceți bezeaua până la aur deschis, aproximativ 20 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Se scoate din cuptor și se lasă deoparte să se răcească. Pe o scobitoare, frigați ușor 1 bezea și urmați cu o zmeură proaspătă sau mure.