Totul Jambalaya ar putea fi doar Creole rețetă pe care o căutați. O porție conține 1149 calorii, 73G de proteine, și 52G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 5,36 USD pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 12 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați praf de chili, unt, țelină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până orez ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Orez ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este remarcabil. Încercați Jambalaya Cu O Singură Oală, Veg Jambalaya, și Jambalaya pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti orez la pachet direcții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®
2
Puneți o tigaie mare și adâncă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Adăugați ulei și unt în tigaie. Cubați puiul și puneți-l în ulei fierbinte și unt. Pui maro 3 minute, adăugați cârnați și gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Adăugați ceapa, țelina, piperul, Golful și cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Sotează legumele 5 minute, presară făină peste tigaie și gătește încă 1 sau 2 minute. Se amestecă roșiile și bulionul și se condimentează cu chimen, chili, condimente de pasăre și Worcestershire. Aduceți lichidele la fiert și adăugați creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată
Fasole Verde Murată
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Usturoi Tocat
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Fierbeți creveții 5 minute până când sunt roz și fermi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
7
Scoateți vasul de pe foc și așezați-l pe o tavă. Ladă jambalaya în boluri puțin adânci. Folosind o lingură de înghețată, așezați o lingură de orez în centrul bolurilor de jambalaya.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Polonic
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Presărați vasele cu sare, piper, scallions tocate și frunze de cimbru.
Cajun funcționează foarte bine cu Albarino, vin de la Rosa și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Ai putea încerca familia Torres Pazo Das Bruxas Albarino. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.