Totenbeinli (Picioare De Alune Elvețiene)
Totenbeinli (Swiss alune 'picioare') ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 85 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 48 și costă 11 cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr, ouă, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Allrecetes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 13%. Încearcă Bezea de alune cu pralină de alune și sos de ciocolată, Cupcakes cu Brownie de alune cu cremă de unt de alune, și Cupcakes cu Brownie de alune cu cremă de unt de alune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Crema împreună unt și zahăr până la lumină și pufos. Bateți ouăle pe rând, amestecând bine după fiecare adăugare, apoi amestecați sucul de portocale, coaja de lămâie și scorțișoara. Îndoiți făina și alunele, amestecând suficient pentru a combina uniform. Formați-vă în bețișoare de 1/2 inch pe 3 inch și așezați-le pe o foaie de copt la 1 inch distanță.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc în jurul marginilor, aproximativ 15 minute. Se răcește complet pe un suport de sârmă înainte de servire.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și cu spumantul ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ferrari Perle cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
![Ferrari Perle]()
Ferrari Perle
Galben paie cu o ușoară strălucire aurie. Intens și deosebit de rafinat, cu mirosuri de migdale, mere, un ușor condiment și indicii de crustă de pâine. Uscat, curat și elegant, cu o netezime de durată. Note de mere coapte, o drojdie plăcută și migdale dulci.