Tostados de fasole neagră cu sos Tomatillo prăjit ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 370 calorii, 14g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați sare, avocado copt ferm, fasole și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 212 ore. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Tostados De Pui Și Fasole Neagră, Tomatillo prăjit și Tacos de fasole neagră, și Fasole Neagră Tomatillo Dip.
Instrucțiuni
1
Căptușiți o tigaie grea de 10 inci (de preferință fontă; nu se lipeste) cu folie, apoi încălziți la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumați.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Folie De Aluminiu
2
Adăugați 2 căței de usturoi întregi și jumătate de tomatillos, tăiați părțile în jos și prăjiți deasupra aragazului până se rumenesc bine, 4 până la 5 minute (tigaia va începe să fumeze în acest moment). Întoarceți usturoiul și tomatillos (tomatillos se poate lipi de folie) și prăjiți până se rumenesc bine și tomatillos sunt complet moi, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Soba
Folie De Aluminiu
3
Transferați usturoiul prăjit și tomatillos într-un robot de bucătărie. Aruncați folia, apoi tapetați tigaia cu o foaie proaspătă de folie și prăjiți restul de 2 căței de usturoi întregi și tomatillos rămași în același mod, transferându-se așa cum s-a făcut în robotul de bucătărie. Se răcește usturoiul și tomatillos la temperatura camerei în bolul procesorului, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Usturoi Prăjit
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Tigaie
Bol
Folie De Aluminiu
4
Adăugați ardei iute, jumătate de coriandru și 2 linguri de apă pentru a amesteca în procesor, apoi pulsați până când formează un sos gros, adăugând 1 lingură mai multă apă dacă este prea groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz
Ardei Iute
Sos
Apă
5
Se transferă într-un castron și se amestecă ceapa și 1 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Dacă folosiți frunze de avocado, prăjiți, câte 1, într-o tigaie grea uscată de 10 inci (fără căptușeală din folie) la foc moderat, rotind la fiecare câteva secunde, până se rumenesc ușor și aromat, aproximativ 1 minut, transferându-se pe o farfurie ca prăjită. Aduceți fasolea și restul de 2 căni de apă la foc mic într-o cratiță grea de 3 litri, amestecând ocazional, apoi adăugați frunze de avocado și fierbeți, neacoperite, amestecând ocazional, 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Avocado
Fasole
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Tigaie
Folie De Aluminiu
7
Scurgeți fasolea într-o sită așezată peste un castron, rezervând lichid. Fasole pură, 1/4 cană lichid de gătit (restul de rezervă), frunze de avocado (dacă se utilizează) și usturoi tocat într-un robot de bucătărie până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Avocado
Usturoi
Fasole
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Sita
Bol
8
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 10 inci, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi adăugați pur de fasole și gătiți, amestecând, până când este foarte gros, aproximativ 5 minute. Se amestecă restul de 3/4 linguriță de sare, apoi se ia de pe foc și se menține cald, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Înjumătățiți și tăiați avocado, apoi scoateți carnea în bucăți mari și tăiați-o în cuburi de 1/2 inch.
Dacă este necesar, amestecați o parte din lichidul de gătit cu fasole rezervat pentru a face ca fasolea pur să fie moale și ușor de răspândit. Împărțiți fasolea caldă între tostadas și răspândiți uniform. Puneți aproximativ 1 lingură de sos tomatillo peste fiecare tostada, apoi împărțiți avocado între tostadas și acoperiți cu romaine, brânză și coriandru rămas.