Tortul cu trufe de ciocolată al lui Rudolph ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 503 calorii, 7g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână frișcă, extract de vanillan, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Tort de ciocolată cu glazură de Ganache și ouă de Paște cu trufe de ciocolată, Tort cu strat de trufe de ciocolată albă și ciocolată, și Tort Cu Trufe De Ciocolată.
Instrucțiuni
1
Amestecați primele 3 ingrediente într-o cratiță mare și grea la foc mic și gătiți, amestecând continuu, 8 până la 10 minute sau până când ciocolata se topește și amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se ia de pe foc și se lasă amestecul să se răcească ușor (aproximativ 10 minute).
3
Bateți împreună ouăle și vanilia într-un castron mare. Se amestecă treptat amestecul de ciocolată topită până se omogenizează și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Lapte Rece, Pentru Servire
Cum Ar Fi M&M's
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Combinați făina și următoarele 3 ingrediente; se amestecă în amestecul de ciocolată până se omogenizează și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Se toarnă aluatul în 3 torturi rotunde de 9 inci unse și făinate.
6
Coaceți la 325 timp de 25 până la 30 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Răciți straturile de tort în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
7
Scoateți din tigăi și lăsați să se răcească complet pe rafturile de sârmă.
8
Întindeți 1/2 cană plus 2 linguri umplutură de trufă de ciocolată uniform deasupra a 1 strat de tort. Se acoperă cu 1 strat de tort; întindeți 1/2 cană plus 2 linguri umplutură de trufe de ciocolată uniform deasupra, rezervând 1/2 cană rămasă umplutură de trufe de ciocolată. Se acoperă cu stratul de tort rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
9
Cuptor cu microunde pătrate de ciocolată semidulce tocate grosier și smântână într-un castron de 2 litri pentru microunde la 1 1/2 până la 2 minute, amestecând după 1 minut și apoi la fiecare 30 de secunde până când ciocolata se topește și amestecul este neted și ușor îngroșat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Lăsați să se răcească ușor (aproximativ 15 minute).
11
Întindeți amestecul cald de ciocolată semidulce deasupra și părțile laterale ale tortului. Răciți tortul 30 de minute sau până când glazura de ciocolată este fermă. Bordură de țeavă folosind un vârf de rozetă în jurul fundului tortului, cu umplutură de trufe de ciocolată de 1/2 cană rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce
Glazură De Ciocolată
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
12
Presărați uniform ciocolată semidulce rasă fin deasupra tortului.