Tort Snickerdoodle cu glazură de brânză cremă de scorțișoară

Tort Snickerdoodle cu glazură de brânză cremă de scorțișoară
Tortul Snickerdoodle cu glazură de brânză cremă de scorțișoară ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 695 calorii, 4G de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, apă, vanilie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Tort Churro: tort parfumat cu scorțișoară și vanilie cu glazură de brânză cremă de scorțișoară, Tort de dovleac cu glazură de brânză cremă de scorțișoară, și Tort cu scorțișoară cu glazură de brânză cremă.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 de metri cubi F pentru tigăile metalice strălucitoare (325 de metri cubi F pentru tigăile întunecate sau antiaderente).Pulverizați Tigăi rotunde de 2 (9 inci) cu spray de gătit; ușor făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați foaia de hârtie pergament de gătit pe suportul de răcire; pulverizați ușor hârtia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
3
Într-un castron mare, bateți ingredientele tortului la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind părțile laterale ale bolului ocazional. Împărțiți aluatul uniform între tigăi.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
5
Scoateți prăjiturile din tigăi în suportul de răcire căptușit. Se răcește complet, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
6
Între timp, în castron mare, se amestecă împreună ingrediente glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Așezați 1 strat de tort răcit cu partea de jos în sus pe placa de servire. Frost top. Sus cu al doilea strat de tort partea de jos în jos. Frost părți și partea de sus a tort.
8
Se ornează cu bețișoare de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista