Tortul Pina Colada este un vegetarian desert. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 56G de grăsime, și un total de 1007 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sucul de ananas, untul, zahărul cofetarilor și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Pina Colada, Tort Pina Colada, și Tort Pina Colada pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți tortul: puneți găuri peste vârfurile celor 2 straturi de tort folosind o scobitoare.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
2
Ungeți prăjiturile cu sucul de ananas, lăsându-l să se înmoaie în găuri; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi
3
Faceți umplutura: aduceți ananasul uscat, sucul de ananas, crema de nucă de cocos și 1/2 cană de apă la foc mic într-o cratiță medie la foc mediu. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ananasul uscat este moale si lichidul este redus la un sirop gros, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De Cocos
Ananas Uscat
8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
4
Lăsați să se răcească, apoi amestecați cu un masher de cartofi pentru a face un gem gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Gem
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De Cartofi
5
Faceți glazura: bateți untul și sarea într-un bol mare cu un mixer la viteză medie până la neted și pufos, 1 până la 2 minute. Bateți treptat zahărul cofetarilor până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-o
1
Așezați 1 strat de tort pe un platou; întindeți umplutura de ananas deasupra, oprindu-vă la aproximativ 1/2 inch de margine. Sus cu al doilea strat de tort și apăsați ușor în jos. Acoperiți întregul tort cu glazura de nucă de cocos. Se acoperă cu nuca de cocos prăjită și ananasul uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ananas Uscat
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Stropi în Formă De Inimă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți două tigăi rotunde de 9 inci și tapetați fundul cu hârtie pergament; ungeți pergamentul și praful tigăilor cu făină, eliminând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Bateti 3 cani faina, praful de copt si sarea intr-un bol pana se combina. Bateți 2 bețe untul și zahărul într-un bol mare cu un mixer la viteză medie-mare până când este ușor și pufos, aproximativ 3 minute. Reduceți viteza mixerului la mediu; bateți ouăle, pe rând, răzuind vasul după cum este necesar. Bate în vanilie. (Amestecul poate părea separat în acest moment.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
Bomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Se amestecă 1/2 cană de apă cu crema într-o cană sau castron de măsurare lichidă. Bateți amestecul de făină în amestecul de unt în 3 loturi, alternând cu amestecul de smântână, începând și terminând cu făină, până când este doar netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare Nu
Prune Sau Alte Fructe Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
Bomboanele Lui Peachie-o
5
Împărțiți aluatul între tigăile pregătite.
6
Coaceți până când prăjiturile sunt ușor aurii deasupra și centrele revin la apăsare, 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Transferați pe rafturi și lăsați să se răcească 10 minute, apoi rulați un cuțit în jurul marginii tigăilor și întoarceți prăjiturile pe rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
8
Scoateți pergamentul. Tăiați vârfurile prăjiturilor cu un cuțit lung zimțat pentru a le face la nivel, dacă doriți.