Tort Glazurat Cu Smântână De Ciocolată
Glazurate ciocolata-smantana tort ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă fără gluten servește 16 și costă 47 cenți pe porție. O porție conține 145 calorii, 1g de proteine, și 12g de grăsime. Dacă aveți la îndemână topping cool Whip whipped, cremă knudsen, cafea instant maxwell house și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Kraft Recipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort Glazurat Cu Smântână De Ciocolată, Tort De Cafea Cu Smântână Glazurată Cu Ciocolată, și Tort Cu Smântână Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați Tigăi rotunde de 2 (9 inci) cu spray de gătit; acoperiți fundul cu hârtie cerată. Pregătiți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe ambalaj, înlocuind 1 cană smântână cu toată apa. Se amestecă 2 linguri. granule de cafea; se toarnă în tigăi pregătite.
Coaceți conform instrucțiunilor de pe pachet. Se răcește în tigăi 10 min.; scoateți din tigăi în rafturi de sârmă. Îndepărtați imediat hârtia cerată. Se răcește complet prăjiturile.
Se dizolvă granulele de cafea rămase în apă fierbinte. Topiți ciocolata de scufundare conform instrucțiunilor de pe cadă. Se amestecă untul, cafeaua și smântâna rămasă până se omogenizează; se toarnă 1/3 cană într-un castron mediu.
Stivați straturile de tort pe farfurie, răspândind amestecul de bici rece între straturi.
Se toarnă glazura caldă rămasă peste tort,permițând excesului să picure în jos. Sus cu fructe de padure. La frigider 30 min. sau până când glazura este fermă.