Tort de Regi
Dacă aveți în jur 4 ore și 15 minute pentru a petrece în bucătărie, tort de Regi ar putea fi o mare lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 228 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 20 și costă 66 de cenți pe porție. Această rețetă de la BBC Good Food are 172 de fani. Dacă aveți la îndemână coajă confiată cu citrice, zahăr tos, coajă de portocală și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca un desert la un preț foarte rezonabil. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 31%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Arhitecți și regi, Pâine Trei Regi: Rosca de Reyes, și Rosca de Reyes (pâine cu trei regi).
Instrucțiuni
Înmuiați coaja de citrice, stafidele, nucile de pin și cireșele în sherry sau coniac peste noapte până se îngroașă. Măsurați 140g / 5oz din fl our într-un bol mare de amestecare și amestecați cu drojdia. Răsturnați făina rămasă și sarea într-un castron separat și lăsați-o deoparte.
Încălziți laptele până se încălzește, faceți o fântână în centrul amestecului de făină și adăugați treptat laptele pentru a forma un aluat, bătând până se omogenizează. Se acoperă cu un prosop de ceai și se lasă 20 de minute, până se spumează.
Într-un alt castron, bateți untul, zahărul și zesturile până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați ouăle, puțin câte puțin, bătând bine după fiecare adăugare. Nu vă faceți griji dacă se coagulează, acest lucru nu va afecta tortul final. Se amestecă amestecul în aluat, împreună cu făina rămasă, pentru a face un aluat. Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă și frământați timp de 5 minute, până când este netedă și elastică. Frământați amestecul de fructe, câte puțin, frământând după fiecare adăugare până se distribuie uniform. Acest pic este dezordonat, dar praf aluatul și mâinile cu făină în timp ce lucrați.
Puneți aluatul într-un castron curat și acoperiți. Lăsați timp de 2 ore, până la dublarea dimensiunii. Ungeți o foaie mare de copt. Frământați din nou aluatul scurt, apoi formați-l într-un cârnați, lung de aproximativ 50 cm. Ondulați pe foaia de copt pentru a face un inel, ciupind capetele pentru a se uni. Puneți bibeloul sub tort, acoperiți și lăsați timp de 1 oră, până la dublarea dimensiunii.
Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz
Feliați fructele confiate și zdrobiți bucățile de zahăr în bucăți mici (puneți-le într-o ceașcă și folosiți capătul unui sucitor).
Ungeți partea superioară a inelului cu ou și decorați cu fructe confiate și zahăr.
Coaceți timp de 45 de minute, apoi transferați pe o grătar și periați blatul cu gem. Se lasă să se răcească înainte de tăiere.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru tort. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.