Tort De Nunta Cu Ciocolata-Alune

Tort De Nunta Cu Ciocolata-Alune
Ciocolata-alune tort de nunta ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 806 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Nunta. Un amestec de bicarbonat de sodiu, lichior cu aromă de alune, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tort de nuntă cu ciocolată albă și lămâie, Tort de nuntă acoperit cu Fondant cu zmeură și ciocolată, și Tort de nuntă acoperit cu Fondant cu zmeură și ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Ungeți ușor o tigaie de jeleu de 15 pe 17 inci cu laturi de 1 inch. Tapetați fundul cu hârtie pergament sau ceară; ungeți hârtia. Pudrați tigaia cu făină, eliminând orice exces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Într-un castron mediu, cernem făina cu pudra de cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea. Într-un castron mare, folosind un mixer electric, bateți untul la viteză medie până devine cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Adăugați zahărul și vanilia și bateți până devin pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
5
Adăugați ouăle, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare. Răsturnați partea și partea inferioară a vasului. La viteză mică, bateți ingredientele uscate în 3 loturi, alternând cu Zara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Turnați aluatul în tigaia pregătită și neteziți suprafața.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Coaceți tortul în mijlocul cuptorului timp de aproximativ 35 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Lăsați tortul să se răcească complet în tigaie. Se dă la frigider până se răcește, aproximativ 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Încălziți ciocolata într-un cuptor cu microunde până aproape se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
10
Se lasă să stea 1 minut, apoi se amestecă până se omogenizează.
11
Bateți smântâna grea și 2 linguri de lichior de alune. Dați la frigider umplutura de ciocolată, amestecând ocazional, până când este ușor fermă, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De AluneLichior De Alune
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
12
Rulați vârful unui cuțit de tăiat în jurul părții tortului. Setați o foaie mare de prăjituri sau o placă de tăiat deasupra și răsturnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
13
Scoateți tigaia și curățați hârtia de pe tort. Folosind o rundă de carton ondulat de 6 inci ca șablon, decupați trei runde de tort de 6 inci cât mai aproape posibil. Folosind un șablon rotund de carton de 4 inci, decupați 2 runde de tort; folosind un șablon de 2 inci, decupați 2 runde din tortul rămas.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
14
Folosind un mixer electric, bateți umplutura de ciocolată până când este ușor palidă și rigidă, aproximativ 1 minut. Setați o rundă de tort de 6 inci pe o rundă de carton de 6 1/2 inci și periați ușor cu o parte din lichiorul de alune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De AluneLichior De Alune
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
15
Întindeți 1/4 cană din umplutura de ciocolată pe partea superioară și acoperiți cu o altă rundă de tort de 6 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
16
Ungeți cu lichior de alune și întindeți încă 1/4 cană din umplutura de ciocolată deasupra. Acoperiți cu ultima rundă de tort de 6 inci; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De AluneLichior De Alune
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
17
Setați o rundă de tort de 4 inci pe șablonul de carton de 4 inci și periați cu lichior de alune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De AluneLichior De Alune
18
Întindeți 3 linguri de umplutură de ciocolată deasupra și acoperiți cu a doua rundă de tort de 4 inci; pus deoparte. Setați o rundă de tort de 2 inci pe șablonul de 2 inci și periați cu lichior de alune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De AluneLichior De Alune
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
19
Întindeți 2 linguri de umplutură de ciocolată deasupra și acoperiți cu a doua rundă de tort de 2 inci. Dați la frigider toate prăjiturile cu 3 straturi până se răcesc bine, cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
20
Umpleți o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf de stea de 1/2 inch cu 1 cană de cremă de unt de vanilie. Puneți o bucată mică de cremă de unt în centrul unei Susan leneșe și ancorați tortul cu strat de 6 inci pe el. Puneți crema de unt în jurul tortului pentru a umple golurile dintre straturi. Folosind o spatulă mare offset, întindeți un strat foarte subțire de cremă de unt pe întregul tort. Ridicați cu grijă tortul de pe Susan leneș și dați-l la frigider pentru a seta glazura, aproximativ 10 minute. Completați între straturi și înghețați prăjiturile cu strat de 4 inci și 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
21
Întoarceți tortul de 6 inci la Lazy Susan și frost cu 1 cană de cremă de unt. Rulați o spatulă mare offset sub apă fierbinte, ștergeți-o uscată și folosiți-o pentru a întinde glazura pe partea laterală a tortului într-un strat neted și uniform. Introduceți un pai de plastic în centrul tortului și tăiați paiul la același nivel cu tortul. Se da la frigider pana se raceste, cel putin 2 ore. Înghețați tortul de 4 inci cu cremă de unt. Introduceți o paie de plastic în centru, lăsând-o proeminentă. Se dă la frigider până când este ferm. Înghețați tortul cu strat de 2 inci cu cremă de unt și dați-l la frigider până la răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
Paie De BăutPaie De Băut
22
Transferați tortul de 6 inci pe o farfurie. Centrați tortul de 4 inci deasupra, folosind paiul pentru a ajuta la manevrarea tortului. Tăiați paiul la același nivel cu tortul. Centrați tortul de 2 inci deasupra. Umpleți punga de patiserie cu crema de unt rămasă și introduceți o margine decorativă în jurul bazei fiecărui nivel, acoperind cartonul. Dați la frigider tortul până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
Paie De BăutPaie De Băut
23
Lăsați tortul să stea la temperatura camerei cel puțin 1 oră înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiNuntă
Revista