Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de nucă de cocos cu glazură de 7 Minute. Această rețetă servește 10. O porție conține 790 calorii, 9g de proteine, și 35g de grăsime. Pentru 99 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 21 ar spune că a lovit la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați albușuri de ou, extract de nucă de cocos, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Cupcakes de nucă de cocos cu glazură de șapte minute și fulgi de nucă de cocos, Tort De Ciocolată Cu Glazură De Șapte Minute, și Ciocolata Devil Dog Tort Cu Șapte Minute Bezea Glazura pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. ulei ușor 2 (9 inci) tigăi de tort. Aliniați fundul fiecărei tigaie cu hârtie pergament. Ungeți hârtia pergament și apoi făinați tigaia. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
2
Așezați făina, praful de copt și sarea într-un bol mare de amestecare și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Combinați laptele de nucă de cocos și crema de nucă de cocos într-un castron mic și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De Cocos
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Așezați untul în vasul unui mixer de suport și folosind atașamentul cu palete, cremă la viteză medie până la pufos, aproximativ 1 minut. Reduceți viteza la scăzut și adăugați treptat zahărul încet timp de 1 până la 2 minute. După ce s-a adăugat tot zahărul, opriți mixerul și răzuiți părțile laterale. Întoarceți mixerul la viteză medie și continuați să cremați până când amestecul se luminează vizibil în textură și crește ușor în volum, aproximativ 2 până la 3 minute. Se amestecă extractul de nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Nucă De Cocos
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Cu mixerul la viteză mică, adăugați amestecul de făină alternativ cu amestecul de lapte la unt și zahăr în 3 loturi, terminând cu amestecul de lapte. Nu amestecați prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Într-un castron separat, amestecați albușurile de ou până când formează vârfuri rigide. Îndoiți albușurile în aluat, doar până când sunt combinate. Împărțiți aluatul uniform între tigăi și bateți tigăile de pe blat de mai multe ori pentru a îndepărta orice aer și pentru a distribui aluatul uniform în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
7
Se introduce în cuptor pe suportul din mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Coaceți timp de 40 de minute sau până când tortul are o culoare aurie deschisă și atinge o temperatură internă de 200 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Se răcește tortul în tigăi timp de 10 minute, apoi se scoate și se transferă într-un suport de răcire. Odată ce prăjiturile s-au răcit complet tăiate peste ecuatorul fiecăruia pentru a forma 4 straturi.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
10
Așezați 1/3 cană de apă de nucă de cocos într-o sticlă mică de spritz și pulverizați uniform pe partea tăiată a celor 4 straturi. Dacă nu aveți o sticlă de spritz, puteți peria apa de nucă de cocos cu o perie de patiserie din silicon. Lăsați să stea în timp ce pregătiți glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Gumă Acoperită Cu Zahăr
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
1
Aduceți 1 litru de apă la fiert într-o cratiță de 4 litri la foc mare. Reduceți căldura la mediu pentru a menține un foc mic constant. Între timp, Așezați albușurile de ou, zahărul, apa de nucă de cocos, crema de tartru și sarea într-un bol de amestecare de dimensiuni medii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
1 Bomboană De Gumă Acoperită Cu Zahăr
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Așezați vasul peste apa care fierbe și începeți imediat să bateți cu un mixer electric de mână setat la viteză mică. Bateți timp de 1 minut și apoi creșteți viteza la mare și continuați să bateți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se ia de pe foc și se bate în extractele de nucă de cocos și vanilie timp de 1 minut. Lăsați glazura să stea timp de 5 minute înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Stropi în Formă De Inimă
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
4
Așezați aproximativ 3/4 cană de glazură pe primul strat de tort, presărați cu 1/2 cană de nucă de cocos și deasupra cu următorul strat. Repetați până ajungeți la stratul superior. Înghețați partea superioară și părțile laterale ale tortului și presărați cu nuca de cocos rămasă. La frigider cel puțin 30 de minute înainte de servire.