Tort De Mousse De Ciocolată V
Mousse de ciocolata tort v necesită în jurul valorii de 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $1.87 pe portie. Acest desert are 533 calorii, 13g de proteine, și 41G de grăsime per portie. Mergeți la magazin și ridicați unt, smântână grea, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 33%. Rețete similare sunt Oreo Mousse Umplut Ciocolată Trifecta Tort Folosind Tort Boss Mix, Ciocolată neagră, Tort de zmeură și Mousse de ciocolată-ghimbir, și Iubitorii De Ciocolata Iaurt Grecesc Ciocolata Mousse Tort.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 grade F (150 grade C). Ungeți o tigaie cu formă de arc de 9 inci și aliniați fundul cu hârtie pergament.
În partea superioară a unui cazan dublu, încălziți ciocolata și untul nesărat, amestecând ocazional, până când ciocolata este topită și netedă.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească până la călduță.
Într-un castron mare, bateți gălbenușurile de ou și 1/4 cană de zahăr până când sunt groase și de culoare lămâie. Îndoiți în amestec de ciocolată; deoparte. Într-un vas mare de amestecare din sticlă sau metal, bateți albușurile de ou până se spumează. Adăugați treptat 1/8 cană de zahăr, continuând să bateți până se formează vârfuri rigide. Îndoiți 1/3 din albușuri în amestecul de ciocolată, apoi pliați rapid în albușurile rămase până nu rămân dungi.
Se toarnă 2/3 din amestec în tigaia pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 40 de minute sau până când umplerea este doar fermă în centru. Se lasă să se răcească, apoi se scoate din tigaie și se dă la frigider 1 oră.
Într-un castron mediu, bateți smântâna până la vârfuri moi și pliați în amestecul de ciocolată rămas. Acoperiți și refrigerați.
Întindeți mousse-ul rămas peste tortul răcit și praful cu cacao.