Tort de Mocha IV
Mocha Cake IV ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Această rețetă servește 10 și costă 1,12 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 503 calorii. Un amestec de ulei vegetal, apă, praf de cafea instant și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Toateretete are 26 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Tort De Marmură De Alune Mocha Cu Ganache De Smântână Mocha, Tort Mocha Fudge Bundt cu glazură Mocha Fudge, și Mochan Ice box tort cu tort de ciocolata runda 2 pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de tort Bundt de 10 inch.
Într-un castron mare, amestecați amestecul de tort și budinca instantanee.
Adăugați ouăle, uleiul, lichiorul cu aromă de cafea și apa, amestecați până se amestecă bine.
Se toarnă în tigaia pregătită.
Coaceți timp de 50 până la 60 de minute în cuptorul preîncălzit, până când tortul se întoarce când este ușor atins. Se răcește în tigaie timp de 10 minute înainte de a inversa pe un suport de sârmă pentru a se răci complet.
Într-o cratiță mică, încălziți crema și cafeaua instant, până când este suficient de fierbinte pentru a dizolva cristalele de cafea.
Se toarnă într-un castron. Se amestecă zahărul cofetarilor și lichiorul cu aromă de cafea.
Se toarnă peste tort cald.
Se lasă să se răcească înainte de servire.