Tort De Dovleac Glazurat Cu Ciocolată

Tort De Dovleac Glazurat Cu Ciocolată
Această rețetă servește 10 și costă 94 de cenți pe porție. O porție conține 487 calorii, 7g de proteine, și 17g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de condimente de plăcintă cu dovleac, făină, chipsuri de ciocolată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort De Dovleac Cu Ciocolată Glazurată, Tort Bundt cu ciocolată glazurată-dovleac, și Tort De Dovleac Glazurat Cu Rom pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți tort: Preîncălziți cuptorul la 177°. Ungeți și făinați o tigaie de tort Bundt de 9 inci. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
CuptorCuptor
2
Bateți ouăle și zahărul până se omogenizează. Bateți în ulei. Cerneti faina, bicarbonatul de sodiu, condimentul placintei de dovleac si sarea in amestecul de oua. Îndoiți ingredientele uscate și piureul de dovleac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pumpkin Pie SpicePumpkin Pie Spice
Conserve De DovleacConserve De Dovleac
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Se toarnă aluatul în tigaie și se coace până când o frigăruie introdusă în centru iese curată, 50 până la 60 de minute. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă timp de 15 minute, apoi se întoarce pe raft pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
FrigaruiFrigarui
TigaieTigaie
1
Puneți ciocolata și siropul de porumb într-un castron rezistent la căldură. Într-o tigaie, încălziți smântâna la foc mediu până fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De PorumbSirop De Porumb
CiocolataCiocolata
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
2
Se toarnă smântână peste ciocolată, se lasă să stea 1 minut, apoi se bate până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Se lasă să se răcească la temperatura camerei.
4
Așezați tortul pe un suport peste o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Stropiți glazura peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
6
Lăsați să stea până când este setat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista