Tort De Dovleac Glazurat Cu Ciocolată
Această rețetă servește 10 și costă 94 de cenți pe porție. O porție conține 487 calorii, 7g de proteine, și 17g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de condimente de plăcintă cu dovleac, făină, chipsuri de ciocolată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort De Dovleac Cu Ciocolată Glazurată, Tort Bundt cu ciocolată glazurată-dovleac, și Tort De Dovleac Glazurat Cu Rom pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți tort: Preîncălziți cuptorul la 177°. Ungeți și făinați o tigaie de tort Bundt de 9 inci. Pune deoparte.
Bateți ouăle și zahărul până se omogenizează. Bateți în ulei. Cerneti faina, bicarbonatul de sodiu, condimentul placintei de dovleac si sarea in amestecul de oua. Îndoiți ingredientele uscate și piureul de dovleac.
Se toarnă aluatul în tigaie și se coace până când o frigăruie introdusă în centru iese curată, 50 până la 60 de minute. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă timp de 15 minute, apoi se întoarce pe raft pentru a se răci complet.
Puneți ciocolata și siropul de porumb într-un castron rezistent la căldură. Într-o tigaie, încălziți smântâna la foc mediu până fierbe.
Se toarnă smântână peste ciocolată, se lasă să stea 1 minut, apoi se bate până se omogenizează.
Se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Așezați tortul pe un suport peste o foaie de copt.
Stropiți glazura peste tort.
Lăsați să stea până când este setat.