Tort De Ciocolată-Praline
Ciocolata-Praline tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 550 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, unt, zară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de ciocolată-pralină într-un borcan, Tort de alune de ciocolată cu praline Crunch de ciocolată, și Tort Cu Strat De Ciocolată-Pralină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti primele 3 ingrediente intr-o cratita mica la foc mic, amestecand continuu, pana cand untul se topeste si amestecul este neted; scoateți amestecul de unt de pe foc.
Bateți zeama, 2 ouă, bicarbonatul de sodiu și vanilia la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează.
Adăugați amestecul de unt în amestecul de zară, bătând până se omogenizează bine.
Combinați zahărul, făina și sarea; adăugați treptat la amestecul de zară, bătând până se omogenizează.
Înveliți torturi rotunde de 3 (9 inci) cu spray de gătit și tapetați tigăi cu hârtie de ceară.
Se toarnă aluatul de tort uniform în tigăi.
Coaceți la 350 timp de 18 până la 22 de minute sau până când tortul este setat. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute.
Scoateți din tigăi și răciți complet pe rafturile de sârmă.
Întindeți aproximativ 1/2 cană de Ganache de ciocolată între straturile de tort și întindeți ganache rămas pe părțile laterale ale tortului.
Se toarnă glazura de pralină încet peste centrul tortului, răspândindu-se ușor pe margini, permițând unele glazuri să treacă peste părți. Congelați, dacă doriți; dezghețați la temperatura camerei 4 până la 6 ore.