Ciocolata-Malt tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 1,19 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 736 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de ore. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de pudră de cacao, unt, frișcă grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 29%. Rețete similare includ Tort de malț de marmură cu glazură de malț cu unt de arahide, Ciocolata Malt Budinca Pops: Frosty, Fudgy Malt Perfecțiune, și Tort De Malț De Ciocolată.
Instrucțiuni
1
Se Amestecă Laptele
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
2
Crumbs și Ovaltine în castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovaltină
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Locciocolată albă în cuptorul cu microunde mic-seifcastron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
4
Se încălzește în cuptorul cu microunde în intervale de 15 secunde doar până se topește, amestecând ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
5
Stropiți ciocolată peste lapte
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Lapte
6
Amestec de firimituri; aruncați pentru a acoperi.
1
Așezați primele 4ingrediente într-un castron mediu; pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Combinați smântâna, siropul de porumb și zahărulo cratiță medie grea. Se aduce la fierbere,amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Porumb
Cremă
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Se toarnă cremăamestec peste amestecul de ciocolată în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Lăsați să stea 1 minut, apoi amestecați până se omogenizează.
5
Bateți până când sosul este lucios, aproximativ 1 minute.DO înainte: se poate face cu 1 săptămână înainte. Coolcompletely. Acoperiți și răciți. Rewarm justuntil pourable înainte de a utiliza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Coatthree 8-inch tort tigai cu nonstickspray. Linia de jos a fiecărei tigaie cu pergament rotund; acoperiți pergamentul cu spray nonstick.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Puneți ciocolata în miccuptor cu microunde. Se topește în cuptorul cu microunde la intervale de 15 secunde doar până se topește,amestecând ocazional. Pune deoparte. Cerneti faina, pudra de cacao, praful de copt sisare grosieră într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Pudră De Cacao
Ciocolata
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Combinațiunt, zahăr și sirop de porumb într-un vas mare de mixer cu suport prevăzut cu paddleattachment; bate la viteză medie-mare până la pufos și palid, aproximativ 2 minute.Răsturnați părțile laterale ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Porumb
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
Bol
4
Adăugați ouă; bateți la viteză mică pentru a încorpora, apoi creșteți viteza la mediu-mare și bateți până când amestecul este pufos, aproximativ 2 minute.Răsturnați părțile laterale ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Adăugați topitciocolată. Bateți până se amestecă, aproximativ 1 minut.
6
Adăugați zară, ulei și vanilie;bate la viteză medie-mare până Lamaro PAL, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Vanilie
Ulei De Gătit
7
Adăugați ingrediente uscate; bate la viteză mică doar până laamestecat, aproximativ 45 de secunde. Împărțiți bateriaprintre Tigăi; blaturi netede.
8
Coaceți prăjiturile până când testerul este introdus încentrul iese curat, aproximativ 20 de minute.Se răcește complet în tigăi pe rafturi.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Se amestecă laptele și Ovaltina într-un castron mic.Inversați 1 prăjitură din tigaie pe fundul plat sau tartpan; îndepărtați pergamentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovaltină
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
10
Așezați tortul, cu partea de sus în jos, într-o tigaie cu arc de 8 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
11
Perie tort cu Generos 2 1/2 linguri
12
Ovaltină-amestec de lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovaltină
Lapte
13
Lăsați laptele Ovaltinamestecul să se înmoaie în tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovaltină
14
Stropiți 1/3 cană de sos de malț peste tort; întindeți uniform deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Malț
15
Presărați 1/2 cană de ciocolată-malțfirimituri peste sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Sos
16
Stropiți 1/3 cană de malț-fudgesos peste firimituri. Împrăștiați 1 cană de marshmallows peste. Folosind kitchentorch, prăjiți marshmallows. Repetați cual doilea strat de tort, amestec de Ovaltină-lapte,sos de malț-fudge, firimituri de ciocolată-malț,sos de malț-fudge și marshmallows.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bezele
Ciocolata
Ovaltină
Arahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu Gustări
Malț
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Lapte
17
Scoateți al treilea tort din tigaie; desprindețipergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
18
Așezați tortul,partea de sus în jos, deasupra marshmallows pe al doilea strat de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bezele
19
Periați cu amestecul rămas de Ovaltină-lapte (tortul asamblat se va ridica cu mult peste marginede tigaie). Acoperiți tortul cu folie de plastic; frigpeste noapte. Acoperiți și răciți sosul de fudge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovaltină
Arahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu Gustări
Sos
Lapte
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Tigaie
20
Rulați cuțitul subțire în jurul părților laterale ale tigaiei pentru a elibera tortul.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
Tigaie
21
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
22
Așezați tortul (încă pe fundul tăvii cu formă de arc) pe farfurie.Reîncălziți sosul doar până se toarnă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
23
Se toarnăpeste partea de sus a tortului, permițând sosului să picure peste margini. Mound mână de marshmallows înCentrul de tort. Folosind lanterna de bucătărie, toastmarshmallows.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bezele
Sos
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
24
Presărați resturile de malț peste tort.
25
Lăsați tortul să stea la camerătemperatura cu 3 ore înainte de servire.