Tort De Ciocolată De Modă Veche

Tort De Ciocolată De Modă Veche
Tortul de ciocolată de modă veche ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 827 calorii, 7g de proteine, și 42G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,43 USD pe porție. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 530 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână ouă, unt, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Tort De Ciocolată De Modă Veche, Tort De Ciocolată De Modă Veche, și Tort De Ciocolată De Modă Veche pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți totul din frigider, astfel încât toate ingredientele să poată veni temperatura camerei.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Puneți toate ingredientele tortului: făină, zahăr, praf de copt și sifon, cacao, unt, ouă, vanilie și smântână într-un robot de bucătărie și procesați până când aveți un aluat neted și gros. Dacă doriți să parcurgeți drumul lung, amestecați făina, zahărul și agenții de dospire într-un castron mare și bateți în untul moale până când aveți un amestec combinat și cremos. ACUM bateți împreună cacao, smântână, vanilie și ouă și bateți-le în vasul cu amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
SmântânăSmântână
VanilieVanilie
UntUnt
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BatetiBateti
BolBol
4
Împărțiți acest aluat, folosind o spatulă de cauciuc pentru a vă ajuta să răzuiți și să răspândiți, în conservele pregătite și coaceți până când un tester de tort iese curat, care ar trebui să fie de aproximativ 35 de minute, dar este înțelept să începeți verificarea la 25 de minute. De asemenea, ar putea avea sens să schimbați cele 2 prăjituri în cuptor la jumătatea timpului de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Scoateți prăjiturile, în cutii, într-o grătar și lăsați să se răcească timp de 10 minute înainte de a ieși din cutii. Nu vă faceți griji cu privire la fisuri, deoarece acestea vor fi ușor acoperite de glazură mai târziu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
6
Pentru a face această glazură, topiți ciocolata și untul într-un castron de dimensiuni bune, fie în cuptorul cu microunde, fie suspendate peste o tigaie cu apă clocotită. Mergeți încet în orice sens: nu doriți să ardeți sau să vă apucați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
UntUnt
GlazurăGlazură
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
TigaieTigaie
7
În timp ce ciocolata și untul se răcesc puțin, Cerneți zahărul cofetarilor într-un alt bol. Sau, mai ușor, puneți zahărul glazurat în robotul de bucătărie și blitz pentru a îndepărta cocoloașele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
CiocolataCiocolata
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
SitaSita
BolBol
8
Adăugați siropul de porumb în amestecul de ciocolată răcit, urmat de smântână și vanilie și apoi, când toate acestea sunt combinate, amestecați zahărul de cofetărie cernut. Sau pur și simplu turnați acest amestec pe pâlnia robotului de bucătărie pe zahărul pudră, cu motorul pornit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Sirop De PorumbSirop De Porumb
SmântânăSmântână
CiocolataCiocolata
VanilieVanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
PâlniePâlnie
BatetiBateti
9
Poate fi necesar să adăugați puțină apă clocotită, să zicem o linguriță sau cam așa ceva, sau într-adevăr ceva mai mult zahăr de cofetari, în funcție de dacă aveți nevoie ca glazura să fie mai subțire sau mai groasă. Ar trebui să fie suficient de lichid pentru a se acoperi ușor, dar suficient de gros pentru a nu picura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
GlazuraGlazura
ApăApă
10
Alegeți suportul sau farfuria pentru tort și tăiați 4 benzi de pergament de copt pentru a forma un pătrat și așezați 1 dintre prăjituri, cu partea superioară (adică ușor bombată) în jos.
11
Lingurați aproximativ 1/3 din glazură pe centrul tortului-jumătate și întindeți cu un cuțit sau o spatulă până când acoperiți uniform partea superioară a acestuia. Așezați celălalt tort deasupra, normal în sus, apăsând ușor pentru a sandwich cele 2 împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
CuțitCuțit
12
Puneți încă 1/3 din glazură pe partea superioară a tortului și întindeți-o într-un mod învârtit, texturat (deși puteți alege un finisaj neted dacă preferați și aveți răbdare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
13
Întindeți părțile laterale ale tortului cu glazură și lăsați câteva minute până se fixează, apoi trageți cu grijă benzile de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
GlazurăGlazură
14
Îmi place să punctez partea de sus a acestui lucru cu panseluțe de zahăr și trebuie să recunoașteți, arată încântător, dar chiar nu este nevoie să faceți o expediție de cumpărături din ea. Orice, sau chiar nimic, va face.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista