Tortul de ciocolată cu apă caldă necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Pentru 22 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 15. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 236 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână făină, bicarbonat de sodiu, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, ceea ce nu este atât de minunat. Rețete similare includ Doar adăugați tort de ciocolată cu apă într-o cană, Tort cu lapte fierbinte cu glazură de nucă de cocos friptă + VIDEO (tort Lazy Daisy), și Ciocolată caldă și oale de cremă de Marshmallow prăjite.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Se amestecă împreună zahărul, făina, cacao, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Pudră De Cacao
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
3
Într-o cratiță mare aduceți untul și apa la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Se ia de pe foc. Se amestecă amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
5
Se toarnă zară, ouă și vanilie; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Vanilie
Ouă
6
Se toarnă aluatul de tort în tigaia pregătită de 9x13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată.