Tort De Ciocolată-Alune
Tort de ciocolată-alune necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 258 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați albușuri de ou, extract de vanilan, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta funcționează bine ca un desert foarte preț rezonabil. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Tort De Alune De Ciocolată, Tort De Alune De Ciocolată, și Tort De Alune De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți o tigaie cu formă de arc de 9 inci cu spray de gătit și presărați cu 2 lingurițe de făină.
Așezați alunele într-o tigaie antiaderentă medie. Gatiti la foc mediu 6 minute sau pana se prajeste usor, amestecand frecvent. Întoarceți nucile pe un prosop.
Rolați prosopul; frecați pielea. Mișto.
Așezați alunele într-un robot de bucătărie; procesați până la pământ grosier.
Adăugați 3 linguri de făină; procesați până se macină fin.
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați 1 cană de zahăr granulat și următoarele 6 ingrediente (zahăr prin 3 albușuri de ou) într-un bol mare; amestecați bine cu un bici.
Adăugați amestecul de alune și amestecați bine. Bateți 7 albușuri de ou la viteza mare a unui mixer până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat 3 linguri de zahăr granulat, 1 lingură la un moment dat, bătând până se formează vârfuri rigide. Îndoiți o treime din amestecul de albus de ou în amestecul de cacao; pliați ușor amestecul de albus de ou rămas. Lingura în tigaie springform pregătit.
Coaceți torta la 350 timp de 40 de minute sau până când este setată; răciți torta pe un suport de sârmă.
Scoateți părțile laterale ale tăvii. Aranjați zmeura deasupra tortei și Cerneți zahărul pudră peste zmeură.