Tort De Cafea Umplut Cu Fructe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați tortul de cafea umplut cu fructe. Această rețetă servește 24. O porție conține 187 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 124 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, umplutură de plăcintă cu cireșe, lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Cafea Umplut Cu Fructe, Tort De Cafea Cu Bezea Umplut, și Tort De Cafea Umplut Cu Brânză Cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Bateți primele 5 ingrediente cu mixerul până se omogenizează; se toarnă într-o tigaie de 13x9 inci pulverizată cu spray de gătit. Se acoperă cu linguri de umplutură de plăcintă.
Coaceți 35 min. sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată; se presară cu nuci. Se răcește 10 min.
Se amestecă zahărul și laptele până se omogenizează; stropiți peste tort. Se răcește complet.