Tort de alune cu Mascarpone și ciocolată
Această rețetă servește 8. O porție conține 809 calorii, 11g de proteine, și 49G de grăsime. Dacă $1.53 pe portie cade în bugetul dvs., alune Crunch tort cu Mascarpone și ciocolată ar putea fi un uimitor vegetarian rețetă pentru a încerca. 30 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați alune, amestec de tort de ciocolată, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Tort de Mousse de ciocolată cu lapte cu crustă de alune, Tort de ciocolată cu alune (fără carbohidrați și fără Gluten), și Tort de alune de ciocolată cu praline Chocolate Crunch pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Unt și făină două tigăi de tort de 8 inch. Pregătiți amestecul de tort conform instrucțiunilor pachetului. Împărțiți aluatul între cele 2 tigăi de tort și coaceți conform instrucțiunilor pachetului.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească pe un suport de sârmă.
Așezați nucile prăjite aproape într-un singur strat pe o foaie de copt căptușită cu pergament.
Combinați zahărul și apa într-o cratiță mică la foc mediu-mare. Se amestecă amestecul de zahăr până se dizolvă. Aduceți la fierbere și lăsați să gătească până când zahărul este maro deschis, aproximativ 8 minute.
Lăsați bulele să scadă, apoi turnați zahărul caramelizat peste nuci.
Așezați foaia de copt la frigider și lăsați amestecul de nuci de zahăr să se răcească până se întărește, aproximativ 30 de minute. Când amestecul de nuci de zahăr este dur și rece, acoperiți cu o altă bucată de hârtie pergament și lăsați-o în bucăți mici sau așezați amestecul de nuci de zahăr pe o tăietură și tăiați-l în bucăți mici. Pune deoparte.
Puneți brânza mascarpone, smântâna, zahărul pudră și vanilia într-un bol mare de amestecare. Folosind un mixer electric, bateți amestecul de cremă la vârfuri moi. Îndoiți amestecul de Crunch în frisca.
Așezați ciocolata, zahărul și coaja într-un robot de bucătărie. Procesați amestecul până când ciocolata este măcinată fin.
Puneți 1 tort pe o farfurie de servire. Se acoperă cu 1 inch din amestecul de crunch frișcă. Se acoperă cu al doilea strat de tort și se continuă înghețarea întregului tort cu amestecul rămas de frișcă.
Presărați partea superioară și părțile laterale ale tortului cu ciocolata măcinată.