O porție conține 449 calorii, 3G de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 13 și costă 1,04 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 353 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Primăvară. Mergeți la magazin și ridicați untul vegan, nuvela: mâncați mai multe afine! iată un mod gustos, coaja de portocală și alte câteva lucruri de făcut astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este minunat. Rețete similare sunt Crab, ceapă de primăvară și felie de pancetta, Nectarină Și Felie De Afine, și Tort De Cafea Vegan Cu Afine.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Adăugați făina, praful de copt, sarea, zahărul, ovăzul și scorțișoara opțională într-un bol mare de amestecare. Aruncă puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
3
Într-un vas mic, combinați apa și semințele de in. Se amestecă rapid și se lasă să stea aproximativ 2-4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De In
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Adăugați amestecul de apă / in, suc de portocale, mere, unt vegan, sare, extract și lapte de soia. Bacsis: încercați să vă asigurați că aceste ingrediente sunt fie la temperatura camerei, fie ușor încălzite. Am folosit portocale la temperatura camerei pentru a stoarce proaspete-și mere Temp cameră. Acest lucru vă va ajuta aluatul să se amestece mai perfect - iar untul vegan va rămâne neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilor
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Lapte De Soia
Cafea Fierbinte Tare Caldă
3 Bețișoare De Covrig
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Semințe De In
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
5
Amestecați aluatul cu mâna până se omogenizează. Îndoiți afinele și nucile tocate.
Turnați aluatul în vasul de tort - ungeți și făinați părțile înainte de turnare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
7
Coaceți la 350 de grade timp de aproximativ 25-30 de minute - sau până când marginile încep să se rumenească puțin.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Scoateți din cuptor pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Începeți glazura cu aproximativ 20 de minute înainte de a dori să înghețați tortul. Tortul dvs. trebuie răcit când îl înghețați sau glazura se va topi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
10
Adăugați ingrediente de glazură în vasul de amestecare și amestecați cu mixerul de bătător de mână până când este pufos și neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
42 Lemn Dulce Snur Roșu
11
Adăugați un strop de lapte de soia la temperatura camerei sau lapte de cocos, dacă este necesar, pentru a subția amestecul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Lapte De Soia
12
Puneți glazura la frigider pentru doar aproximativ cinci minute înainte de glazură. Mai mult și glazura va deveni prea fermă.1