Tort de înghețată cu lapte malț cu Topping de mure

Tort de înghețată cu lapte malț cu Topping de mure
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de înghețată cu lapte malț cu Topping de mure. O porție conține 477 calorii, 9g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, sarea, laptele praf malț și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Plăcintă Cu Înghețată Cu Lapte Malț, Înghețată Cu Lapte Malț, și Înghețată De Ciocolată Cu Lapte Malț M & M pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 F. Pulverizați tigaia cu arc cu diametrul de 9 inci cu spray antiaderent. Cernem făina, praful de copt și sarea de 3 ori într-un castron mediu. Folosind mixerul electric, bateți zahărul și untul într-un alt bol mediu până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
BolBol
CuptorCuptor
2
Adăugați oul și vanilia; bateți până se îngroașă, aproximativ 3 minute. Bateți ingredientele uscate în 3 adaosuri alternativ cu lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
LapteLapte
OuăOuă
3
Întindeți aluatul în tigaie (stratul va fi subțire).
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți tortul până când testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 15 minute. Tort rece în tigaie pe raft.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Tăiați suficient partea superioară a tortului pentru a face un strat gros de 1/2 inch. Reatașați părțile laterale ale tigaiei, lăsând stratul de tort în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1
Bateți primele 5 ingrediente într-un castron mare pentru a amesteca. Se amestecă smântâna, laptele și 1 cană plus 2 linguri de zahăr într-o cratiță mare și grea la foc mediu până când amestecul se fierbe. Treceți treptat amestecul de smântână fierbinte în amestecul de gălbenuș. Reveniți la tigaie și gătiți la foc mediu până când crema se îngroașă suficient pentru a acoperi lingura, amestecând constant, aproximativ 3 minute (nu fierbeți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
CremăCremă
ZahărZahăr
LapteLapte
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
BolBol
TigaieTigaie
2
Tulpina cremă în castron mare; set peste oală de gheață și apă. Se răcește 1 oră, amestecând des, apoi se răcește 1 oră. Procesați crema în producătorul de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
CremăCremă
ApăApă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
BolBol
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Intinde inghetata peste tort in tigaie. Acoperiți și congelați până la fermitate, cel puțin 4 ore și până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1
Se amestecă 1/2 cană de apă și zahăr într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați jumătate de fructe de pădure și dați la fiert. Reduceți căldura și fierbeți până când siropul se îngroașă, zdrobind fructele de pădure cu spatele furculiței, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
SiropSirop
3
Se toarnă într-un castron mediu; amestecați ușor fructele de pădure rămase. Acoperiți și răciți până la rece, cel puțin 3 ore și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Folosind cuțitul fierbinte, tăiați în jurul laturilor pentru a slăbi tortul de înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
TigaieTigaie
5
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Transferați tortul pe platou. Lingură jumătate de boabe topping pe centrul de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
7
Tăiați tortul în pene și serviți, trecând separat toppingul rămas.
1
Pentru a obține o felie îngrijită atunci când tăiați o prăjitură cu înghețată, înmuiați un cuțit sau un server de tort într-un pahar cu apă fierbinte, apoi ștergeți-l uscat cu un prosop de bucătărie înainte de a tăia. Repetați cu fiecare porție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
ApăApă
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
Server TortServer Tort
CuțitCuțit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
OcaziiVară
Revista