Tort De Înghețată Cu Caramel Sărat
Tortul conului de înghețată cu Caramel sărat este un fără gluten desert. O porție conține 667 calorii, 10g de proteine, și 34G de grăsime. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Vara va fi și mai special cu această rețetă. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați înghețată cu vârtej de vanilie-caramel, sos de caramel, sare de mare fulgi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 6 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tort De Înghețată Cu Covrig Caramel Sărat, Tort de chiffon de ciocolată John Whaite cu cremă de unt de caramel sărat, și Tort De Înghețată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați o bandă de 24 pe 6 inci de hârtie pergament. Ungeți partea unei tigaie cu formă de arc de 8 inci, apoi aliniați partea cu pergamentul; hârtia se va extinde deasupra marginii tigaiei, astfel încât să puteți construi un tort înalt. Acoperiți fundul tigaiei cu jumătate din fursecurile pizzelle, rupându-le în bucăți mai mici, după cum este necesar pentru a acoperi suprafața.
Întindeți 1/4 cană sos de fudge peste fursecuri. Împachetați aproximativ jumătate din înghețata de vanilie-caramel și ciocolată în tigaie, alternând linguri de fiecare aromă, până când fundul este acoperit.
Stropiți cu 1/4 cană dulce de leche și presărați cu 1/4 linguriță sare de mare. Acoperiți cu prăjiturile pizzelle rămase, apăsând ușor pentru a împacheta înghețata și a crea o suprafață uniformă.
Întindeți 1/4 cană sos de fudge peste fursecurile pizzelle. Se acoperă cu linguri de înghețată de vanilie-caramel și ciocolată rămasă.
Stropiți cu restul de 1/4 cană fiecare dulce de leche și sos de fudge și presărați cu restul de 1/4 linguriță de sare de mare. Aranjați conurile de înghețată, cu fața în sus, deasupra. Congelați până când este ferm, cel puțin 6 ore sau peste noapte.
Scoateți partea laterală a tigaiei cu formă de arc și pergamentul. Apăsați bucățile de caramel în partea laterală a tortului.
Serviți imediat sau congelați până la 2 zile.