Tort cu unt de ciocolată cu glazură cremoasă de nucă de cocos
Nevoie de un desert vegetarian? Tortul cu unt de ciocolată cu glazură cremoasă de nucă de cocos ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 16. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 291 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți ou, amidon de porumb, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Migdale Joy Cu Glazură Cremoasă De Unt De Nucă De Cocos, Cookie-Uri De Nucă De Cocos Shortbread Cu Glazură De Unt Cremos, și Gogoși de pătlagină cu ciocolată cu glazură de unt de nucă de cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Pentru a pregăti tortul, aliniați fundul a 2 (9 inci) Tigăi rotunde pentru tort cu hârtie pergament. Înveliți ușor tigăile cu spray de gătit. Se cântărește sau se toarnă ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Bomboane Cap De Aer
1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Combinați făina, 1/2 cană de cacao, praful de copt și 1/2 linguriță de sare într-un bol, amestecând bine cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
Hârtie De Orez
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Așezați 1 3/4 căni de zahăr și 1/2 cană de unt într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până când este ușor și pufos (aproximativ 2 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați 3 ouă, câte 1 pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
6
Adăugați amestecul de făină și laptele integral alternativ la amestecul de unt, începând și terminând cu amestecul de făină și bateți doar până se combină. Îndoiți în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Lapte Integral Sau Smântână
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
7
Împărțiți aluatul uniform între tigăile pregătite.
8
Coaceți la 350 timp de 27 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat. Se răcește 25 de minute în tigăi pe rafturi de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Scoateți prăjiturile din tigăi; se răcește complet pe rafturile de sârmă.
10
Pentru a pregăti glazura, combinați laptele cu conținut redus de grăsimi și 1/4 cană de nucă de cocos într-o cratiță mică; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2% Lapte
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Stropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
11
Scoateți din căldură; lăsați să stea 15 minute. Se strecoară amestecul de lapte printr-o sită peste un bol; aruncați solidele. Întoarceți laptele la tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
12
Combinați 1/4 cană de zahăr, amidon de porumb și 1 ou într-un bol mic, amestecând bine cu un bici. Adăugați treptat amestecul de ou în tigaie; se aduce la fierbere, amestecând constant. Reduceți căldura și gătiți 1 minut, amestecând constant cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
13
Se ia de pe foc; se adaugă 2 linguri de unt, amestecând până se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
14
Așezați tigaia într-un castron mare umplut cu gheață; lăsați să stea 15 minute sau până când crema de patiserie se răcește la temperatura camerei, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Patiserie
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
15
Scoateți tigaia din gheață. Se amestecă amestecul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
16
Loc folie de plastic pe suprafata; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
17
Combinați restul de 1/2 cană de zahăr și 2 linguri de apă într-o cratiță; aduceți la fierbere. Gatiti 3 minute, fara agitare, sau pana cand un termometru cu bomboane Inregistreaza 25
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Sour Brite
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
18
Combinați albușurile de ou, crema de tartru și stropul de sare într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mare până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
19
Turnați siropul de zahăr fierbinte într-un flux subțire peste albușurile de ou; bateți până se formează vârfuri rigide. Amestecați ușor un sfert din amestecul de albus de ou în crema de patiserie răcită; pliați ușor amestecul de albus de ou rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Patiserie
Elixir G
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
20
Așezați 1 strat de tort pe o farfurie; întindeți aproximativ 2 căni glazurând peste tort, lăsând o margine (1/2-inch) în jurul marginilor exterioare. Se acoperă cu stratul de tort rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
21
Întindeți glazura rămasă deasupra tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
22
Presărați 1/4 cană de nucă de cocos rămasă uniform deasupra tortului.