Tort Cu Strat De Nucă De Rom-Mocha

Tort Cu Strat De Nucă De Rom-Mocha
Rum-Mocha nuc strat tort ar putea fi doar desert pe care il cautati. O porție conține 829 calorii, 13g de proteine, și 66g de grăsime. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Un amestec de pudră de cacao, extract de vanillan, rom și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort Cu Strat De Mocha-Nuc Aurit, Tort Cu Strat De Mocha, și Tort Cu Strat De Mocha.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Ungeți două tigăi rotunde de tort de 9 inci și tapetați fundul cu hârtie pergament. Ungeți pergamentul și praful cu pesmet, eliminând orice exces. Într-un robot de bucătărie, pulsează nucile până se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Adăugați pudra de cacao, făina de tort și pudra de espresso și pulsați până când nucile sunt măcinate fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
26 De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte HERSHEY®'S KISSES®26 De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte HERSHEY®'S KISSES®
Făină De TortFăină De Tort
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
4
Transferați într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Într-un castron mare, folosind un mixer electric, bateți gălbenușurile la viteză medie până când sunt groase și palide, 3 minute. Bateți în 2/3 cană de zahăr; creșteți viteza la mare și bateți până se îngroașă, aproximativ 5 minute. Bate în vanilie. Într-un castron mediu, folosind bătăi curate, bateți albușurile și sarea la viteză medie până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat restul de 1/3 cană de zahăr și bateți cu viteză mare până când albii sunt rigizi și lucioși. Îndoiți albușurile și nucile măcinate în amestecul de gălbenușuri în 3 loturi; pliați doar până nu rămân dungi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Împărțiți aluatul între tigăile pregătite; neteziți blaturile.
7
Coaceți aproximativ 20 de minute, până când prăjiturile sunt aurii și elastice.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Se transferă într-un raft timp de 10 minute, apoi se inversează prăjiturile și se răcește complet. Desprindeți pergamentul; întoarceți prăjiturile cu partea dreaptă în sus.
9
Umpleți un castron mediu cu apă cu gheață. Într-un castron mediu rezistent la căldură, bateți gălbenușurile, zahărul și sarea. Treceți treptat în espresso dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Așezați vasul peste o cratiță cu apă abia fierbinte și gătiți, amestecând cu o spatulă, până când gălbenușurile sunt suficient de groase pentru a acoperi spatula și un termometru citit instantaneu introdus în amestec înregistrează 175, aproximativ 10 minute. Puneți vasul în baia de gheață și răciți, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
11
Într-un castron mare, folosind un mixer electric, bateți untul la viteză medie până se omogenizează. Bateți amestecul de gălbenușuri în 4 loturi, bătând bine între adaosuri. Bateți lichiorul și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(din Cutie)(din Cutie)
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
12
Folosind un cuțit zimțat, împărțiți fiecare tort pe jumătate orizontal. Așezați un strat superior, tăiat cu fața în sus, pe o farfurie de tort; periați-l cu 2 linguri de rom și întindeți-l cu 1/2 cană din umplutură. Se acoperă cu un strat de tort de jos; periați cu încă 2 linguri de rom și întindeți cu încă 1/2 cană de umplutură. Repetați cu stratul de tort superior rămas, terminând cu stratul inferior, tăiat cu partea în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
13
Ungeți partea superioară a tortului cu restul de 2 linguri de rom și întindeți părțile laterale ale tortului cu un strat subțire de umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Miere De CitriceMiere De Citrice
14
Întindeți umplutura rămasă deasupra. Apăsați nucile tocate în jurul părții tortului. Dați la frigider tortul cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(vândut Pe Culoarul De Produse Lactate)(vândut Pe Culoarul De Produse Lactate)
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
15
Lăsați tortul să stea la temperatura camerei timp de 15 minute, apoi împrăștiați jumătățile de nucă deasupra înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumatati De NucJumatati De Nuc
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții10
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista