Tortul cu strat de Caramel ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 16 și costă 43 de cenți pe porție. O porție conține 283 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de sare, bicarbonat de sodiu, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Tort De Caramel Cu Trei Straturi, Tort Cu Strat De Mere Caramel, și Tort Cu Strat De Cremă De Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pentru a pregăti tortul, acoperiți tigăile rotunde de 2 (8 inci) cu spray de gătit; căptușiți fundul tigăilor cu hârtie de ceară. Acoperiți ușor hârtia de ceară cu spray de gătit; tigăi de praf cu 1 lingură de făină. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
3
Așezați 1 cană de zahăr brun deschis și 7 linguri de unt într-un bol mare de amestecare; bateți cu un mixer la viteză medie 3 minute sau până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun Deschis
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați înlocuitorul de ou în amestecul de zahăr; bate bine. Lingurați ușor 2 căni de făină în căni de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înlocuitor De Ouă
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
5
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și 1/4 linguriță de sare, amestecând bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
6
Adăugați amestecul de făină în amestecul de zahăr alternativ cu 1 cană de lapte, începând și terminând cu amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Lapte
7
Puneți aluatul în tigăi pregătite. Atingeți brusc tigăile o dată pe tejghea pentru a îndepărta bulele de aer.
8
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi 10 minute pe un suport de sârmă; scoateți din tigăi.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
9
Îndepărtați hârtia de ceară; aruncați. Răciți prăjiturile complet pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
Suport De Sârmă
10
Pentru a pregăti glazura, combinați 1/2 cană de zahăr brun închis și ingredientele rămase într-o cratiță medie și grea la foc mediu; se aduce la fierbere. Gatiti 2 minute sau pana cand amestecul este gros, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun închis
Glazura
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
11
Așezați 1 strat de tort pe o farfurie; se întinde cu 1/3 cană glazură. Se acoperă cu stratul de tort rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
12
Întindeți glazura rămasă deasupra și părțile laterale ale tortului.