Tort Cu Pere Cu Susul În Jos
Tortul cu pere cu susul în jos este un vegetarian desert. O porție conține 326 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați făină nealbită, zahăr, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort Cu Pere Cu Susul În Jos, Tort Cu Pere Cu Susul În Jos, și Tort Cu Pere Cu Susul În Jos.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F. tigaie cu unt; linebottom cu o rundă de hârtie pergament.
Bateți făina, făina de porumb, praful de copt șisare într-un castron mic. Se amestecă 1/4 cană de zahăr și2 linguri de apă într-o cratiță mică la foc mediu-mic până se dizolvă zahărul.Creșteți căldura la mediu-mare. Fierbeți siropulfără a amesteca, ocazional învârtind panși perindând părțile laterale cu o perie umedă de patiserie, până când zahărul devine chihlimbar închis, 8-10minute.
Scoateți tigaia de pe foc; adăugați 1 lingurăunt (caramelul va bula energic)și bateți până se omogenizează.
Se toarnă caramel întigaie de tort pregătită și se învârte pentru a acoperi fundul.
Curățați, înjumătățiți și miezuiți perele.
Așezați platpe o suprafață de lucru și tăiați longitudinal în felii groase de 1/8".
Puneți felii peste caramel, cu partea plată în jos, suprapunându-se după cum este necesar.
Se amestecă restul de 3/4 cană de zahăr, 8 linguriunt și vanilie într-un castron mare. Folosind un mixer electric, bateți la viteză medie până laușor și pufos, aproximativ 3 minute.
Adăugați gălbenușuripe rând, bătând pentru a se amesteca întreadăugări și ocazional răzuire castron.Bateți amestecul de făină în 3 adaosuri,alternând cu laptele în 2 adaosuri,începând și terminând cu amestecul de făină.
Folosind bătăi curate și uscate, bateți albușurile de ouăla viteză mică într-un castron mediu până se spumează.Măriți viteza la mediu și continuațipentru a bate până când albii formează vârfuri moi. Îndoiți aproximativ 1/4 din albi în aluat de tort.
Adăugați albii rămași; pliați ușor doarpentru a amesteca.
Se toarnă aluatul peste pere în tigaie; blat neted.
Coaceți prăjitura, tigaia rotativă la jumătatea drumului, până când blatul devine maro auriu și un tester introdus în centru iese cu câteva firimituri mici umede atașate, aproximativ 1 oră.
Lăsați să se răcească în tigaie pe un suport de sârmă timp de30 de minute. Rulați un cuțit subțire în interiorul tigaiei pentru a elibera tortul. Faceți înainte: poate fi făcut cu 1 zi înainte. Depozitați etanș la temperatura camerei.
Inversați tortul pe o farfurie; îndepărtațihârtie de amidon.
Serviți cald sau la camerătemperatura cu frisca sau caramelgelato, dacă doriți.