Tort Cu Mousse De Ciocolată Triplă
Această rețetă face 24 de porții cu 267 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 55 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ouă, ciocolată semi-dulce de brutar, cremă knudsen și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort Triplu Cu Mousse De Ciocolată, Tort Triplu Cu Mousse De Ciocolată, și Tort cu mousse de ciocolată triplă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.
Turnați siropul de ciocolată într-o tigaie cu tub canelat de 12 căni pulverizată cu spray de gătit.
Bateți amestecul de tort, apa, uleiul și 3 ouă într-un castron mare cu mixerul 2 min. sau până se amestecă.
Adăugați smântână; se amestecă bine.
Se toarnă peste sirop în tigaie.
Bateți crema de brânză și zahărul într-un bol separat cu mixerul până se omogenizează.
Adăugați ouăle rămase; se amestecă bine. Se amestecă în lapte evaporat și ciocolată topită; lingură ușor peste aluatul de tort în tigaie. Acoperiți cu folie de aluminiu Reynolds Wrap pulverizată cu spray de gătit, pulverizată cu partea în jos.
Așezați tigaia cu tub într-o tigaie mare de mică adâncime.
Adăugați suficientă apă în tigaia mai mare pentru a veni cu cel puțin 2 inci în sus față de tigaia tubului.
Coaceți 1 oră 30 min. sau până când scobitoarea introdusă lângă centru iese curată. Tort rece complet în tigaie. Refrigerați 2 ore. Inversați tortul pe farfurie; scoateți tigaia.
Se serveste tort acoperit cu bici rece.