Tort Cu Mere Cu Susul În Jos

Tort Cu Mere Cu Susul În Jos
Tortul cu mere cu susul în jos ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 581 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,4 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână pastă de migdale, ouă, sos de caramel și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 22%. Încercați tort cu mere fără ouă / tort cu mere cu susul în jos, Tort De Mere Cu Susul În Jos, și Tort Cu Mere Cu Susul În Jos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună zahărul brun și 4 linguri de unt într-un castron mic. Răzuiți semințele din 1 boabe de vanilie sau turnați 1 1/2 linguriță extract în amestec; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Întindeți amestecul într-un strat uniform pe fundul unei tigaie din fontă de 10 inci sau rezistentă la cuptor. Aranjați pene de mere peste amestecul de zahăr, suprapunându-se ușor într-un model circular; completați centrul tigaiei cu pene rămase. Pulverizați părțile laterale ale tigaiei cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Se încălzește cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
4
Combinați pasta de migdale, restul de 6 linguri de unt și zahărul granulat într-un bol mare de amestecare; răzuiți semințele din 1/2 boabe de vanilie sau turnați 3/4 linguriță extract în amestec. Bateți cu mixerul electric la viteză medie aproximativ 2 minute sau până când este cremos și neted. Bateți în ouă, câte 1, până se încorporează. Bateți în făină, praf de copt și sare până se combină. Aruncați aluatul cu linguri mari deasupra panelor de mere, răspândindu-se uniform pentru a acoperi merele subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Pastă De MigdalePastă De Migdale
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5
Coaceți la 350 timp de 30 până la 35 de minute sau până când tortul este maro auriu și testerul introdus în centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
6
Scoateți tigaia din cuptor și lăsați să stea 3 până la 4 minute. Slăbiți marginile tortului cu un cuțit mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
7
Așezați o farfurie de servire deasupra tortului și inversați tigaia. Lăsați tigaia peste tort 1 minut, apoi îndepărtați cu grijă tigaia. (Înlocuiți orice felii de mere care s-ar fi putut lipi de fundul tigaiei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
8
Lăsați să stea aproximativ 10 minute.
9
Se servește cald sau la temperatura camerei cu sos de Caramel și înghețată de unt Pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista