Tort Cu Banane Și Scorțișoară
Tortul cu banane și scorțișoară ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 16. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 264 calorii. Dacă aveți apă, ouă, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Banane Cu Scorțișoară, Tort de banane cu glazură de unt de scorțișoară, și Tort Bundt Cu Banane Cu Scorțișoară De Arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți și făinați ușor tava de tort cu tub canelat de 12 căni sau pulverizați cu spray de gătit.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, apă, banane, unt, scorțișoară și ouă cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional. Se amestecă nucile.
Coaceți 47 până la 57 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 10 minute. Întoarceți tigaia cu susul în jos pe raftul de răcire sau pe placa de servire rezistentă la căldură; scoateți tigaia. Se răcește complet, aproximativ 2 ore. Într-un castron mic, amestecați ingredientele glazurate până când sunt suficient de subțiri pentru a stropi.
Stropiți peste tort. Depozitați ușor acoperit.