Fasole Verde Migdale Prăjite
Această rețetă face 6 porții cu 167 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați migdale tăiate, fasole, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 57 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fasole verde cu Gremolata de migdale prăjite, Fasole verde cu usturoi prăjit, și Fasole verde cu nuci prăjite și pesmet pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați migdalele și gătiți 2 până la 3 minute, amestecând frecvent sau până devin aurii (urmăriți cu atenție pentru a vă asigura că nu ard).
Adăugați 2 linguri de margarină margarină, Worcestershire, suc de lămâie și chimen. Gatiti pana cand margarina s-a topit, amestecand continuu.
Scoateți migdalele pe o farfurie.Topiți margarina rămasă în aceeași tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați fasolea și gătiți 2 minute, amestecând ocazional.
Se ia de pe foc și se condimentează după gust cu sare și piper.
Presărați amestecul de migdale peste fasole. Aruncați și lăsați să stea cu 5 minute înainte de servire.