Ton roșu cu crustă de Quinoa cu piure de roșii afumate

Tonul roșu cu crustă de Quinoa cu piure de roșii afumate ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $ 4.83 pe portie. O porție conține 409 calorii, 30g de proteine, și 24g de grăsime. 2 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați fripturi de ton, roșii, șalotă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este spectaculos. Încercați Ton cu crustă de Quinoa cu piure de conopidă, Torturi cu Quinoa cu vinete-carpa de rosii si Mozzarella afumata, și Chili Crusted ahi ton & Avocado Salata cu coriandru usturoi Dressing (GF!) ... și Fave Five Friday: ton sănătos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: grătar în aer liber, așchii de lemn de mere de 6 uncii, pentru fumat
Formați o bucată mare de folie de aluminiu într-o formă de bol. Scufundați așchii de lemn în apă timp de cel puțin 15 minute, apoi scurgeți-le și puneți-le în 'bolul'foliei. Dacă utilizați un grătar cu gaz, întoarceți partea 1 la înălțime și lăsați cealaltă parte oprită.
Puneți roșiile pe partea laterală a grătarului care este oprită și puneți vasul de folie plin cu așchii de lemn pe partea încălzită. Închideți capacul și fumați timp de 45 de minute.
Puneți așchii de lemn înmuiați în tava inferioară a unui fumător de plită.
Se încălzește la foc mediu-mare până când chipsurile încep să fumeze.
Puneți roșiile, peste așchii de lemn în tava de fumat, apoi acoperiți fumătorul. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fumați timp de 15 minute.
Când roșiile sunt gata, puneți-le într-un bol mare de amestecare pentru a se răci ușor. Cojiți pielea de pe roșii și aruncați-o.
Adăugați roșiile într-un blender și amestecați la înălțime până se omogenizează, 1 până la 2 minute.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o cratiță medie la foc mediu și adăugați usturoiul și șalotele.
Se sotează până se înmoaie, aproximativ 4 minute. Se amestecă piureul de roșii și se fierbe la foc mic până se îngroașă ușor, 20 până la 25 de minute. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Lăsați amestecul de roșii să se răcească aproximativ 5 minute, apoi adăugați-l într-un blender și amestecați până se omogenizează. Se strecoară printr-o sită fină într-un bol și se lasă deoparte.
Într-o râșniță de cafea, măcinați ardeii iute și quinoa într-o pulbere. Condimentați fripturile de ton cu sare și piper, după gust, apoi aruncați-le în praful de chile.
Într-o tigaie mare de fund, la foc mare, adăugați 3 linguri de ulei de măsline și încălziți până la fumat fierbinte. Căutați toate cele 4 laturi ale fripturilor de ton, asigurându-vă că timpul de gătire este egal pentru toate părțile, aproximativ 30 de secunde pe fiecare parte. În timp ce grătarul este încă fierbinte, acoperiți întregul scallions cu uleiul de măsline rămas și condimentați cu sare și piper, după gust. Grătiți aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Metoda interioară: Char scallions pe o tigaie de grătar ușor uleiată sau sub un broiler.
Pentru a servi, puneți niște piure de roșii pe fiecare farfurie de servire. Feliați tonul și aranjați pe farfurii, garnisite cu scallions la grătar.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Tunan în meniu? Încercați să vă împerecheați cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Wild & Wilder Exhibiționistul Merlot cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Wild & Wilder Exhibitionist Merlot]()
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Exhibiționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.