Ton pe pâine prăjită
Tunan pe pâine prăjită este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 153 calorii, 9g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare de mare, arpagic, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Tunan Pe Pâine Prăjită, Cremă Tunan pe pâine prăjită, și Tunan cu cremă cu conținut scăzut de grăsimi pe pâine prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mic. Gatiti ceapa pana se rumeneste, aproximativ 30 de minute. (
Adăugați 1 până la 2 linguri de apă dacă ceapa se lipeste.)
Adăugați 1/4 linguriță sare de mare; pus deoparte.
Puneți o răzătoare peste un castron. Frecați suprafețele tăiate de roșii peste răzătoare. Aruncați piei.
Adăugați restul de sare de linguriță.
Întindeți Roșia rasă peste pâine prăjită (aproximativ 1 linguriță pe pâine prăjită). Se acoperă cu ceapă și ton.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Merlot, Pinot Noir și vinul rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Colecția Raymond R Merlot cu un rating de 4,1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Colecția Raymond R Merlot]()
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.