Ton ars cu clătite Kimchi și Scallion

Ton ars cu clătite Kimchi și Scallion
Tonul ars cu clătite Kimchi și Scallion este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 305 calorii, 28G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.56 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, șalotă, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării coreene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Ton ars și Nasturel cu Scallion-gust de ghimbir, Clătite Kimchi (Kimchi Buchimgae), și Clătită coreeană de Scallion cu creveți, slănină și Kimchi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mică, încălziți 1/4 cană de ulei de canola până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați șalota și ghimbirul și gătiți la foc moderat timp de 3 minute, amestecând, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
3
Se ia de pe foc.
4
Adăugați sosul de soia, oțetul și sosul chile; lasa sa se raceasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
5
Aprinde un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Ungeți tonul cu ulei și condimentați cu sare și piper. Gratiți tonul la foc mare, rotind, până se rumenesc pe toate părțile și încă rar în centru, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Transferați tonul pe o suprafață de lucru și tăiați-l în felii de 1/3 inch
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
8
Stropiți o parte din sosul de ghimbir pe 4 farfurii și aranjați feliile de ton deasupra. Movilați rucola lângă ton și stropiți ușor cu o parte din pansamentul de șalotă-ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
9
Se servește cu clătite Kimchi și Scallion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
KimchiKimchi

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Fructele roșii strălucitoare, afinele confiate, prunele Santa Rosa și aromele de mentol se amestecă pentru a intoxica nasul în timp ce Harris Vineyard Merlot 2016 se ridică din pahar. Pe gust, o intrare suculentă și fructată este susținută de taninuri masticabile și o aciditate echilibrantă, creând straturi luxuriante care acoperă limba și produc un finisaj moale și elegant.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate26
Revista