Tom Kha Gai
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Tom Kha Gai ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru $4.4 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 468 calorii, 46G de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 4. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 81 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați galangal, stoc de pui, Piept de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma laptele de cocos, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Lapte De Cocos ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este minunat. Încercați rețete similare.
Instrucțiuni
Dacă utilizați stoc de casă de bună calitate, turnați cele 24 de uncii într-o tigaie mare setată la foc mediu-mare. Când vine vorba de fierbere, reduceți căldura pentru a menține un foc mic. Gatiti pana se reduce la jumatate. Treceți peste acest pas dacă utilizați stocul cumpărat din magazin.
Folosind un mortar și un pistil, spargeți bucățile de lemongrass până când sunt parfumate, dar încă agățate împreună.
Scoateți și puneți deoparte.
Adăugați ardei iute, și le sparge un pic, de asemenea. Pune-le deoparte.
Într-o cratiță de dimensiuni medii, combinați laptele de cocos, bulionul de pui, frunzele de tei, iarba de lămâie și galangalul. Dați focul la mediu și aduceți lichidul până la 160 și 180 de litri F. Asigurați-vă că nu fierbe. Gatiti 10 minute.
Adăugați ciupercile și puiul și reglați căldura pentru a vă asigura că este între 160 și 180 de grade F. amestecați ocazional și lăsați amestecul să gătească până când puiul este gata.
Adăugați ardeii iute și opriți focul. Se amestecă bine.
Adăugați sos de pește și suc de lămâie după gust.
Garnisiți supa cu coriandru.