Tocană Timpurie Din California

Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Tocanita timpurie din California ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 523 calorii, 33g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $2.77 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ceapă, fasole pinto, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, care este solid. Încercați Tocană de miel cu legume de primăvară devreme, Wok De Legume La Începutul Verii, și Gem De Roșii Pentru Fete Timpurii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Acasă: tulpină, semințe, devein și tocați grosolan ardeii iute poblano.
Într-o tigaie antiaderentă de 5 până la 6 litri la foc mediu-mare, combinați ardeii iute poblano și 1 1/2 lingurițe de ulei de măsline. Amestecați des până când ardeii iute sunt șchiopătați, aproximativ 5 minute.
Se toarnă ardei iute într-un castron.
Pentru tigaie, adăugați uleiul rămas, carnea, chimenul și oregano. Se amestecă ocazional până când carnea se rumeneste, aproximativ 5 minute.
Adăugați ceapa, usturoiul și oțetul. Se amestecă des până când ceapa este moale, aproximativ 3 minute.
Pentru tigaie, adăugați roșiile cu sucul lor și 1 cană de apă. Acoperiți și fierbeți la foc mic până când carnea este fragedă când este străpunsă, aproximativ 1 1/4 ore.
Înmuiați chipotles cu 1 cană de apă fierbinte până când sunt flexibile, aproximativ 20 de minute. Tulpină, semințe, devein și chipotles tocate.
Tăiați Napul și morcovii în bețișoare groase de 1/2 inch de cel mult 3 inci lungime.
Scurgeți și clătiți fasolea și hominy.
Pentru tigaie, adăugați napi, morcovi, fasole, hominy și ardei iute poblano; se amestecă, apoi se adaugă ardei iute chipotle după gust. Acoperiți și fierbeți până când legumele sunt fragede când sunt străpunse, aproximativ 20 de minute. Condimentează după gust cu sare.
Descoperiți tocană și lăsați să se răcească. Sigilați în pungi de congelator din plastic. Se răcește până la 2 zile sau se îngheață până la 2 luni. Transport într-un piept izolat.
În tabără: într-o tigaie antiaderentă acoperită la foc mic, tocană caldă răcită (dezghețată), amestecând ocazional.
Adăugați puțină apă pentru a se subția ușor, dacă doriți.