Tocană Mexicană De Vită Cu Aragaz Lent

Tocanita de vită mexicană cu aragaz lent este o fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 448 calorii, 49G de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 35 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Un amestec de carne de tocană de vită, amestec de condimente taco, pudră de chili și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este remarcabil. Încercați Tocană de vită de dovleac (oală Instant, oală sub presiune sau aragaz lent), Carne de vită mexicană cu aragaz lent, și Tocană De Vită Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În aragazul lent de 3 1/2 până la 4 litri, amestecați carnea de vită, roșiile, ceapa congelată și pudra de chili.
Capac; gatiti la foc mic setarea 9-11 ore.
Cu măturică, se amestecă în taco se amestecă condimente. Se amestecă fasolea neagră și porumbul. Creșteți setarea căldurii la mare; acoperiți și gătiți cu 15 până la 30 de minute mai mult sau până se îngroașă. Notă: Această rețetă a fost testată în aragazuri lente cu elemente de încălzire în partea laterală și inferioară a aragazului, nu în aragazuri care stau doar pe o bază încălzită. Pentru aragazele lente cu doar o bază încălzită, urmați instrucțiunile producătorului pentru stratificarea ingredientelor și alegerea unei temperaturi.