Tocană Irlandeză De Miel
Friptura de miel Irlandeză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 are 208 calorii, 19g de proteine, și 11g de grăsime per portie. Această rețetă servește 10. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Este perfect pentru Ziua Sfântului patrick. Dacă aveți picior de carne de miel, sare și piper măcinat, cimbru măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o accesibil rețetă pentru fanii alimentelor Europene. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Tocană Irlandeză De Miel, Tocană Irlandeză De Miel, și Tocană Irlandeză De Miel.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Sare și piper bucățile de miel. Într-un cuptor olandez mare rezistent la cuptor, sotează carnea în ambele uleiuri până se rumenesc pe toate părțile.
Scoateți carnea din cuptorul olandez și dați deoparte.
În același cuptor olandez, sotează țelina, prazul și ceapa până șchiopătează, aproximativ 3 minute.
Se adaugă varza, se condimentează cu coriandrul și cimbru și se adaugă roșiile. Întoarceți carnea în cuptorul olandez.
Adăugați bulionul de vită, acoperiți și coaceți până când carnea este fragedă, aproximativ 2 ore.