Tocană De Vită De Modă Veche Cu Aragaz Lent

Tocană De Vită De Modă Veche Cu Aragaz Lent
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de vită de modă veche cu aragaz lent. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 379 calorii, 35g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper, sos worcestershire, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tocană de vită de dovleac (oală Instant, oală sub presiune sau aragaz lent), Tocană De Vită Cu Aragaz Lent, și Tocană De Vită Cu Aragaz Lent.

Instrucțiuni

1
În tigaie de 12 inci sau cuptor olandez, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
TigaieTigaie
2
Adăugați carne de vită; gatiti 4 pana la 6 minute, amestecand frecvent, pana se rumeneste pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
3
Pulverizați aragazul lent de 4 până la 5 litri cu spray de gătit. În aragaz, amestecați carnea de vită rumenită și ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
4
Capac; gatiti la foc mic setarea 9-10 ore.
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate60
Revista