Tocană De Vită Cu Piper Italian (Peposo)

Tocană De Vită Cu Piper Italian (Peposo)
Rețeta tocană de vită cu piper Italian (Peposo) este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru $ 4.76 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 692 calorii, 61G de proteine, și 35g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână mandrină de vită dezosată, gremolata, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Peposo (Tocană De Vită Toscană Piperată), Peposo (Tocană De Porc Piperată), și Peposo-Tocană De Vițel Gătită Lent, Piperată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Carne de vită maro. Aruncați grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2
Adăugați vin, conserve de roșii (inclusiv sucuri), busuioc, usturoi și 1 lingură de piper crăpat în tigaie cu carne de vită. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare, apoi reduceți focul și fierbeți, amestecând ocazional, până când carnea de vită este foarte fragedă când este străpunsă, 1 1/2 până la 2 ore. Îndepărtați și aruncați grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
14 Cani De Branza Romano Rasa14 Cani De Branza Romano Rasa
Ardei CrăpatArdei Crăpat
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați sare și până la 1/2 lingură mai mult piper crăpat după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei CrăpatArdei Crăpat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Lingurați mămăliga pe farfurii sau într-un castron mare de mică adâncime sau pe un platou cu margini. Cu o lingură cu fante, ridicați carnea de vită și movila pe centrul mămăligii. Măsurați sucurile de tigaie rămase; dacă mai puțin de 3 căni, adăugați apă pentru a face acea cantitate, reveniți la tigaie și aduceți la fierbere; adăugați sare după gust și turnați sucuri într-un bol de servire. Treceți sucurile de tigaie pentru a adăuga după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Garnisiți tocană cu felii de roșii uscate la cuptor și gremolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Așezați carnea într-o tigaie cu fundul greu de 5 până la 6 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați 1/2 cană de apă; acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți căldura și fierbeți rapid la foc mediu până când carnea este cenușie la exterior și a făcut sucuri și grăsimi, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Descoperiți tigaia, creșteți căldura la mare și amestecați adesea până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, 15 până la 20 de minute. Reduceți căldura la mediu-mare și amestecați des până când sucurile de carne s-au caramelizat și s-au întunecat și carnea s-a rumenit în grăsimea topită, cu aproximativ 5 minute mai mult. Dacă picăturile și pelicula maro de pe tigaie încep să ardă, reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă) cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Este un vin Fructat, moale și tipic, care este deosebit de prietenos cu alimentele.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate33
Revista